„Se câștigă foarte greu la Afumați. Au joc de București”. ASU Poli ia în serios echipa ilfoveană după ultimele ei trei rezultate din campionat

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 21 Sep. 2017, 14:05 Campionat

După remiza din weekendul trecut cu CS Balotești, de pe teren propriu, după ce la pauză conducea cu 2-0, ASU Politehnica Timișoara întâlnește din nou o echipă ilfoveană în campionat. Sâmbătă, de la ora 11:00, bănățenii vor juca la CS Afumați, grupare care, după un start de cinci etape în care nu a înscris niciun gol, acum se află pe o pantă ascendentă. Echipa condusă de Vasile Neagu a învins Olimpia, UTA, iar etapa trecută a remizat la Motru, 1-1 cu Pandurii.

„Va fi un meci foarte dificil pentru noi. Întâlnim o echipă foarte bună a campionatului, după părerea mea, mai ales pe teren propriu, o echipă cu continuitate la nivelul băncii tehnice și a lotului de jucători, care joacă de mulți ani împreună. Se câștigă foarte greu la Afumați. Dacă la ora jocului nu ajungem pregătiți de luptă, din punct de vedere mental, vom avea de suferit. I-am urmărit încă de la începutul campionatului și au jucat foarte bine. La meciul cu Dunărea Călărași, acel 0-1 a fost mincinos, pentru că au avut șase-șapte ocazii imense, iar Călărașiul a marcat din penalty. La fel, în meciul cu UTA au câștigat 2-0, dar au avut și atunci o sumedenie de ocazii, iar scorul putea fi mult mai mare. E o echipă care joacă, cu un stil cu multe pase, «joc de București», cum spunem noi, o echipă pe care trebuie să pui presiune, să fii foarte bine pregătit pentru dueluri, să fii dispus la sacrificiu, la efort. Atfel, va fi foarte dificil”, a spus, în conferința de presă, citat de druckeria.ro, Bogdan Andone, antrenorul echipei timișorene.

Andone nu-și poate scoate din minte meciurile de la Timișoara cu Metaloglobus și Balotești, în care ASU Poli a pierdut și a remizat. „Am pierdut ca nișște proști, pe niște greșeli incredibile, de nivel de copii și juniori. Au fost lucruri pe care le-am antrenat. A fost același scenariu ca la meciul cu Metaloglobus. Pe fondul unui joc foarte bun, pe fondul unei calități foarte bune pe faza de atac, unde ne-am creat foarte multe situații clare de a marca, a intervenit relaxarea și tratarea cu superficialitate a fazei defensive. A fost lipsă de concentrare în unele momente, decizii proaste și am pierdut 5 puncte în două jocuri, pe care nu aveam voie să le pierdem sub nicio formă”, a mai declarat Andone.

Din această etapă, Bogdan Andone a transmis și că nu vrea să mai anunțe jucătorii indisponibili din lot pentru a nu mai da informații prețioase adversarei. „Vedem până sâmbătă cine joacă, mai sunt jucători cu probleme medicale. Nu vreau să spun cine lipsește. Pentru că noi tot timpul am spus și adversarii știu să-și pregătească jocul în funcție de noi. Alte echipe nu spun nimic. Veți vedea sâmbătă cine va fi pe bancă și cine nu”, a comunicat antrenorul Politehnicii.

Înaintea desfășurării etapei a 9-a, ASU Poli se află pe locul 8, cu 13 puncte, în timp ce CS Afumați se găsește pe locul 15, cu 8 puncte.

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 21 Sep. 2017, 14:05 Campionat
Pe aceeași temă