„Scorul este rușinos, ne mulțumim cu puțin”

21 Apr. 2012, 16:52 Campionat

După înfrângerea cu 6-2 de la Tulcea, Cornel Șfaițer, președintele clubului FC Botoșani a spus că trupa lui Costel Orac a ieșit din lupta pentru promovarea în liga I. Oficialul botoșănean consideră că jucătorii nu au știut să gestioneze un moment favorabil al jocului.

„Scorul este rușinos. Am luat gol repede, apoi Balan a făcut un fault la mijlocul terenului și a fost eliminat. Cei de la Tulcea au făcut 2-0. Am revenit la 2-2 și era egalitate numerică. A făcut Tulcea 3-2 după care Matei a avut o ocazie mare de a înscrie. Imediat Vașvari a făcut fault în care și a văzut al doilea galben iar de acolo s-a rupt jocul. Cu opt jucători de câmp nu am mai putut rezista. Din păcate ne mulțumim cu puțin. Nu am știut să gestionăm o situație favorabilă. Dacă știam să gestionăm la 2-2 puteam obține trei puncte la Tulcea.

Delta Tulcea este cea mai bună echipă cu care am jucat, dar astăzi puteam obține trei puncte dacă știam să gestionăm la 2-2. E foarte greu să mai prindem locul doi în acest sezon. Măcar să câștigăm meciurile de acasă până la sfârșitul sezonului”, a spus Cornel Șfaițer.

Sursa: Bt online
21 Apr. 2012, 16:52 Campionat
Pe aceeași temă