„Să nu facem o sărbătoare din asta, nu am realizat nimic”

Marius ANGHEL 06 Oct. 2012, 18:55 Campionat

Claudiu Niculescu a debutat cu dreptul pe banca tehnică a lui FC Bihor la primul meci al orădenilor de pe teren propriu. Mai mult, antrenorul și-a condus echipă către o victorie foarte importantă, scor 2-1, împotriva rivalilor locali de la Luceafărul.

La finalul meciului, Niculescu și-a felicitat jucătorii pentru atitudinea arătată pe teren, însă îi avertizează că aceste 3 puncte au o importanță prea mică pentru ca obiectivul să fie realizat.

Totodată, antrenorul orădenilor spune că are nevoie de cel puțin un jucător cu experinență, deoarece are jucători foarte tineri.

„Mă bucur mult. Știut cât și-au dorit băieții și fanii această victorie. E o victorie bună pentru moral. Diferența a făcut-o calitatea individuală și determinarea. Să nu facem o sărbătoare din asta, nu am realizat nimic, trebuie să rămâne aproape de primele locuri pentru a putea promova.

Lipsește un jucător cu experiență pentru că toți sunt tineri și s-a văzut asta în momentele grele de astăzi.

Nu mai miră pe nimeni că Damila și Corona sunt pe primele două locuri, la acest nivel nu sunt echipe mici. Noi trebuie să arătăm prin joc că avem pretenția de a promova.

Mă bucur că am câștigat primul meu derby din cariera de antrenor.”, a spus Claudiu Niculescu.

După această victorie, FC Bihor a acumulat 8 puncte și se clasează pe locul 6 al Seriei a II-a.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

Foto: Dan TĂ‚UȚAN

Marius ANGHEL 06 Oct. 2012, 18:55 Campionat
Pe aceeași temă