Ripensia vrea să o încurce pe Petrolul, „așa cum am făcut-o și cu Cluj și cu Clinceni”. Ce spune Pelici despre jocul din nocturnă de pe „Dan Păltinișanu”

Marius ANGHEL 14 May. 2019, 18:37 Campionat
Ripensia vrea să o încurce pe Petrolul,

Sezonul acesta, Ripensia Timișoara a reușit să încurce echipele care se bat pentru promovare, mai puțin pe Chindia Târgoviște. După egalul de la Clinceni (1-1) și victoria de pe terenul lui „U” Cluj (3-2), acum, roș-galbenii au planuri mari și cu Petrolul, cu care joacă joi seara pe cel mai mare stadion din Timișoara.

Pentru meciul de joi, de la ora 20:00, nu sunt apți medical Adrian Ungureanu, accidentat la meciul tur cu „lupii galbeni”, și George Monea. Pelici vrea un succes. „Avem un joc important cu o altă echipă care a început acest campionat cu gândul la urcarea în prima ligă și care în momentul de față păstrează șanse pentru acest lucru, dar e în luptă mare cu celelalte echipe care sunt pe primele trei locuri. Petrolul e o echipă în foame de puncte, care, probabil, va veni la Timișoara să câștige. Ne dorim să facem un joc bun și, de ce nu, să luăm punct sau puncte, așa cum am făcut-o și cu Cluj și cu Clinceni”, a declarat tehncianul.

De altfel, de când a venit „Pelicanul” pe banca Ripensiei, și fizic, nu doar teoretic, s-a scurs jumătate de sezon. În tur, meciul de la Ploiești a fost debutul oficial al antrenorului actual. Timișorenii au pierdut atunci pe final, cu 1-0, dar Pelici recunoaște că echipa a jucat slab. „A fost o victorie meritată a Petrolului. Noi atunci am făcut probabil cel mai slab joc. Nu se pune problema. Sperăm ca jocul retur să arate altfel, să avem un joc consistent. De ce nu, încercăm să câștigăn toate jocurile care mai sunt până la sfârșit. Dacă vom reuși sau nu, asta rămâne de văzut”, a mai adăugat antrenorul Ripensiei.

Cu 68 de puncte, Petrolul se află pe locul 4, la patru lungimi de locul de baraj, ocupat de „U” Cluj, și la nouă de locul 2, primul promovabil direct, pe care acum e Clinceniul. Ripensia e pe locul 9, cu 45 de puncte. Meciul de pe stadionul „Dan Păltinișanu” se va disputa joi seara, de la ora 20:00, într-o opțiune târzie a televiziunii.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 14 May. 2019, 18:37 Campionat
Pe aceeași temă