Ripensia încheie anul cu un meci în deplasare la Buzău. Alexandru Pelici știe că adversarul e în formă, dar e și încrezător: „La tot trebuie să fim atenți”

Anda DELIU, Marius ANGHEL 05 Dec. 2019, 17:35 Campionat

Ripensia Timișoara va termina anul 2019 cu un meci în deplasare, la Buzău, cu SCM Gloria. Pentru partida de sâmbătă, de la ora 11:00, timișorenii au ceva absențe, iar Alexandru Pelici speră ca timpul să nu fie unul foarte vitreg la ora partidei.

Pentru acest meci, clubul Ripensia anunță că lipsesc anumiți jucători. Burdeț e accidentat, dar ar fi fost suspendat oricum. Zaluschi e și el suspendat. În plus, Adi Popa, Andrei Tînc și Ștefan Dobre sunt incerți.

„Este o deplasare lungă, jucăm împotriva unei echipe care pare într-o revenire de formă dacă ne luăm după ultimele rezultate. Au avut o victorie acasă cu Călărași și au scos puncte importante la Petrolul și la Miercurea Ciuc. Au jucători cu multă experiență, cel puțin la acest nivel. Un atac foarte bun, în speță cei trei din atac sunt jucători de Liga 1, Valentin Alexandru, Valentin Munteanu și Chipirliu, cu un antrenor care nu are nevoie de multe prezentări. Au jucători care pot face diferența, jucători de calitate, tranziții pozitive foarte rapide. Fazele fixe sunt un alt atu al lor pentru sunt jucători de gabarit, înalți”, spune Pelici despre acest meci.

Echipa timișoreană va pleca vineri dimineața spre București, cu avionul, iar de acolo se va merge cu autocarul până la Buzău. Pelici spune că echipa e încrezătoare.

„La tot trebuie să fim atenți, toate aspectele jocului trebuie să le tratăm foarte serios. Totul pleacă de la atitudine. Sperăm ca timpul să fie bun, să nu fie foarte frig și terenul să nu fie înghețat pentru că e ultima etapă. Mergem încrezători, așa cum am mers în toate deplasările din acest an și sperăm să recuperăm din punctele pierdute acasă cu Argeșul”, a mai precizat Pelici.

Înaintea desfășurării etapei a 21-a, a doua a returului și ultima din acest an, SCM Gloria Buzău e pe locul 11, cu 27 de puncte. Ripensia e pe locul 14, cu 23 de puncte. Meciul de la Buzău are loc sâmbătă, de la ora 11:00.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Leczki JOZSI / Mediafax Foto

Anda DELIU, Marius ANGHEL 05 Dec. 2019, 17:35 Campionat
Pe aceeași temă