Ripensia are meci de șase puncte cu SSC Farul. Pelici: „Ne gândim doar la victorie”. Ambele echipe se luptă pentru evitarea retrogradării

Marius ANGHEL 27 Nov. 2018, 16:52 Campionat
Ripensia are meci de șase puncte cu SSC Farul.** Pelici:

Ripensia revine pe cel mai mare stadion din Timișoara, pe „Dan Plătinișanu”, pentru ultima etapă din turul campionatului, meciul cu SSC Farul Constanța, programat miercuri, de la ora 17:00. În clasament, cele două echipe sunt apropiate, astfel că se poate vorbi de un joc de șase puncte în lupta pentru evitarea retrogradării.

La Ripensia sunt accidentați jucători importanți, precum Adrian Ungureanu sau Claudiu Apro. Antrenorul Alexandru Pelici știe că meciul cu „marinarii” pregătiți de Petre Grigoraș va fi foarte greu.

„Este un meci foarte important. Noi avem nevoie de puncte! E clar, ne gândim doar la victorie. Farul vine după două succese, iar jucătorii au un moral bun. Au un antrenor ce nu are nevoie de nicio prezentare, în persoana domnului Petre Grigoraș. Constanța are, de asemenea, jucători cu experiență, ce au trecut prin Liga 1, precum Păun sau Alexandru Grigoraș. Ne așteaptă un meci dificil, mai ales pentru că Farul e o echipă cu care ne aflăm în luptă directă”, a declarat Pelici.

Înaintea desfășurării etapei a 19-a, Ripensia are 16 puncte și e pe locul 17, retrogradabil. SSC Farul stă puțin mai bine, cu 19 puncte situându-se pe poziția a 14-a, imediat deasupra zonei roșii. Meciul de la Timișoara are loc miercuri, de la ora 17:00.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 27 Nov. 2018, 16:52 Campionat
Pe aceeași temă