Ripensia are absențe și pentru meciul cu CS Mioveni. Alexandru Pelici: „În situația în care ne aflăm, toate partidele sunt dificile”

Anda DELIU, Marius ANGHEL 15 Nov. 2018, 14:34 Campionat
Ripensia are absențe și pentru meciul cu CS Mioveni.** Alexandru Pelici:

Ripensia va reveni în Ciarda Roșie pentru meciul cu CS Mioveni, echipă pe care în trecut a pregătit-o actualul tehnician al bănățenilor, Alexandru Pelici. Antrenorul roș-galbenilor se așteaptă la un nou joc dificil, chiar dacă roș-galbenii revin „acasă”.

Argeșenii sunt pe locul 7 și Alexandru Pelici spune că Mioveniul va veni la Timișoara fără presiune. „În situația în care ne aflăm, toate partidele sunt dificile. Nu există meci ușor. Trebuie să avem o atitudine bună. Vom întâlni o echipă situată în prima parte a clasamentului, o echipă matură, care joacă de mult timp în Liga a 2-a și care poate câștiga pe orice teren. Sunt jucători buni acolo. Am trecut pe acolo ca antrenor și știu că au în componență jucători foarte buni. Au și punctele necesare unei liniști care să le permită să joace relaxați. Cu siguranță, vor veni să câștige și acest joc”, a declarat Pelici.

Trei absențe importate, inclusiv doi jucători U21

Pentru acest meci, Pelici nu poate conta pe Ungureanu, accidentat, pe Dobre, suspendat, și nici pe Țiereanu, care e convocat la naționala U19.

Alexandru Pelici spune că Ripensia trebuie să îți revină în cele cinci meciuri rămase de jucat anul acesta. „Noi sperăm însă să facem puncte, pentru că avem mare nevoie de ele până să înceapă vacanța. Sunt încă multe lucruri de pus la punct și sper ca jucătorii să înțeleagă că e nevoie să facă eforturi mai mari, să joace, să aibă personalitate și să respecte anumite lucruri pe care le stabilim. Încet, încet, să ne punem la punct”, a mai spus tehnicianul care ultima dată a antrenat în Liga 1, la FC Hermannstadt.

După 16 etape, Ripensia este pe locul 16, retrogradabil, cu 14 puncte. Cu 32 de puncte, Mioveniul e pe 7. Meciul direct dintre cele două echipe are loc sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Ciarda Roșie.

Articol scris de Anda DELIU

Anda DELIU, Marius ANGHEL 15 Nov. 2018, 14:34 Campionat
Pe aceeași temă