„Rezultatul este echitabil, dar nu mulțumește niciuna dintre cele două echipe”. Niculescu nu se gândește la Liga 1, ci să intre în istoria Cupei

Marius ANGHEL 23 Nov. 2014, 16:03 Campionat

CS Mioveni a condus la Reșița în meciul cu Metalul din etapa a 14-a a Ligii 2 prin golul lui Roberto Ayza (9), însă s-a văzut egalată în prima repriză de Leonard Manole (21), iar rezultatul a rămas același până la final. Cele două echipe ar fi putut profita de pasul greșit de vineri al lui ACS Poli, dar egalul le menține la aceeași dinstanță față de lider.

La finalul meciului, Claudiu Niculescu a recunoscut că rezultatul este echitabil, însă acesta nu avantajează pe nimeni. „Cred că rezultatul este echitabil. Rămâne să revăd și eu caseta meciului, să facem o analiză și, după aspect, ce am văzut de la nivelul terenului cred că rezultatul este echitabil. Am întâlnit o echipă foarte bună, o echipă care nu degeaba a condus o bună bucată de timp această serie, cu un antrenor foarte tânăr, pe care îl cunosc foarte bine, cu care am fost coleg la Dinamo și e un prieten de-al meu. E un rezultat care, într-adevăr, nu mulțumește niciuna dintre cele două echipe. Până la urmă, pentru noi este un plus că am plecat cu un punct de la Reșița, o echipă care și-a propus ca obiectiv promovarea în prima ligă.

Să spunem că ar fi mulțumitor, dar nu în totalitate. Mai avem câteva meciuri până la final, meciul din Cupa României, ne așteaptă o perioadă grea și sperăm să ieșim bine din aceste trei meciuri care au mai rămas.

Egalul ne ajută să consolidăm poziția de play-off, dar nu ne ajută foarte mult în linia de clasament pentru că, dacă am fi reușit să câștigăm trei puncte aici, ne-am fi apropiat de plutonul fruntaș, cu șanse reale, să spunem, la promovare, dar de a termina pe podium luna decembrie. În clasament avem a patra șansă la promovare”, a spus tehnicianul echipei din Mioveni.

Vrea să intre în istoria Cupei României cu CS Mioveni

Niculescu a vorbit și despre principala favorită la promovare din acest sezon din Seria a II-a, despre șansa Mioveniului de a ajunge în Liga 1, însă și de obiectivul echipei sale din Cupa României. „E clar, mai sunt foarte multe meciuri de jucat până la vară, dar cred că în acest moment Timișoara e principala favorită, chiar dacă a avut un semieșec. Acum, întâlnind toate echipele din această serie, le-am văzut valoare, calitatea loturilor și pot spune cu siguranță că Timișoara are un lot cu care se poate bate la promovare cu șanse reale. Au un buget foarte mare, jucătorii aduși în urma unor transferuri importante. Noi ne concentrăm pe ce avem de făcut în acest sezon, să terminăm în play-off. Nu avem ca obiectiv promovarea, promovarea e ca obiectiv clar din sezonul viitor. Vedem unde ne vom opri în Cupa României, sper să nu ne oprim nici acum, să mergem mai departe. Dacă am spus înainte de cele două meciuri, cu Astra și Dinamo, , acum spun , a mai declarat Claudiu Niculescu.

CS Mioveni rămâne pe locul 4 după desfășurarea etapei a 14-a și are 21 de puncte, cu 8 mai puțin față de ACS Poli. În ultimele meciuri din acest an va întâlni pe FC Bihor (a) și pe Olimpia Satu Mare (d).

Articol scris de Marius ANGHEL
 

Marius ANGHEL 23 Nov. 2014, 16:03 Campionat
Pe aceeași temă