„Rezultatul de egalitate nu a mulțumit nicio echipă, dar noi nici nu am riscat”

Marius ANGHEL 27 Apr. 2014, 12:34 Campionat

FC Bihor a terminat la egalitate jocul pe care l-a susținut sâmbătă, în deplasare, la Motru, în compania echipei locale, Minerul, în etapa a II-a din faza play-out a Seriei a II-a din Liga a II-a.
Meciul, desfășurat pe un teren greu, mocirlos, pe care combinațiile lăsau de dorit, s-a încheiat cu scorul de 1-1, după ce FC Bihor a deschis scorul în prima repriză, prin Raymond Lukacs, în minutul 25, iar după pauză, în minutul 49, Patrian Trifu a restabilit egalitatea.

Deși gazdele și-au jucat ultima șansă în evitarea retrogradării, jocul s-a desfășurat mai mult la mijlocul terenului, cu câteva ocazii de poartă, dar nu foarte clare, starea terenului împiedicând jucătorii celor două echipe să se desfășoare cum și-ar fi dorit.

În minutul 25 s-a înscris primul gol, când R. Lukacs l-a învins pe portarul D. Popescu din a doua încercare, după ce în primă fază a șutat în portar. Mingea i-a revenit apoi atacantului orădean care a înscris pentru 1-0.

După pauză, la doar patru minute de la reluare, gazdele au reușit să restabilească egalitatea, după ce Trifu a reluat cu capul în plasa porții bihorene, în urma unei lovituri de colț executată de Nicoloff.

Tehnicianul echipei bihorene, Alexandru Pelici, s-a declarat mulțumit de joc, pentru că obiectivul bihorenilor de a nu pleca învinși de la Motru a fost îndeplinit, iar FC Bihor s-a distanțat la șapte puncte de UTA.

„A fost un meci de luptă, cu noi atacând mai mult în prima repriză, iar în partea a doua s-a jucat pe contre, cu mingi trimise la bătaie, aceasta și din cauza terenului. Rezultatul de egalitate nu a mulțumit nicio echipă, dar noi nici nu am riscat, în condițiile în care în clasament am rămas la aceeași diferență de Minerul și ne-am dus la șapte puncte de UTA. Îmi felicit jucătorii pentru punctul obținut, este meritul lor, iar acest punct îl dedicăm suporterilor noști care au făcut acest drum până aici să ne susțină”, a declarat Pelici.

La Motru, echipa orădeană a fost însoțită și de o mini galerie, formată din cinci suporteri.

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 27 Apr. 2014, 12:34 Campionat
Pe aceeași temă