Răzvan Burleanu, fluierat copios la meciul dintre Foresta și Juventus. Suporterii i-au cerut demisia președintelui FRF, care la pauză s-a retras în lojă

Răzvan Burleanu, fluierat copios la meciul dintre Foresta și Juventus.** Suporterii i-au cerut demisia președintelui FRF, care la pauză s-a retras în lojă

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a asistat din tribună la meciul de liga secundă dintre Foresta Suceava și Juventus București (1-2), desfășurat astăzi la Suceava, pe stadionul Areni. Burleanu nu a fost însă prea bine primit de fanii moldoveni.

Înaintea meciului s-a ținut un moment de reculegere în memoria lui Didi Prodan și imediat după acest moment crainicul stadionului a anunțat că Burleanu se află în tribune. Suporterii au reacționat dur și l-au huiduit pe președintele federației. Pe timpul primei reprize, fanii suceveni i-au cerut demisia lui Burleanu după ce arbitrul Lucian Rusandu a avut câteva decizii favorabile oaspeților. Cel mai vocal contestatar a fost scos din stadion de forțele de ordine.

La două scaune în dreapta lui Burleanu a stat Gheorghe Chivorchian, președintele clubului Juventus și fostul său colaboratorul din startul mandatului la FRF.

La pauză, Burleanu a plecat din tribună și a urmărit repriza a doua din loja oficială alături de Dorin Goian, conducătorul Forestei.

Mai mult fluierat și contestat în acest meci a fost doar arbitrul Lucian Rusandu, care i-a iritat pe spectatorii și jucătorii suceveni cu deciziile sale. Eliminarea lui Marius Matei din minutul 23 a dus la aceste huibuieli repetate pe durata jocului.

Meciul de la Suceva a fost câștigat de Juventus, liderul ligii secunde, după un penalty acordat în prelungirile partidei.

Foto: captură DigiSport

Pe aceeași temă