Probleme de efectiv la Dunărea înaintea meciului cu UTA. Alexa: „M-au dat peste cap aceste accidentări”

Marius ANGHEL 14 Sep. 2017, 11:39 Campionat
Probleme de efectiv la Dunărea înaintea meciului cu UTA.** Alexa:

După antrenamentul de miercuri seară al Dunării Călărași, antrenorul Dan Alexa a primit o veste mai puțin plăcută din partea preparatorului fizic Constantin Niculae, aka Sensei. Acesta l-a informat pe „Chirurg” că nu se poate baza pe trei jucători foarte importanți la partida cu UTA Arad, programată sâmbătă, de la ora 16:00, la Șiria, contând pentru etapa a 8-a a Ligii 2.

Fundașul Marius Tomozei și mijlocașii Marian Drăghiceanu și Bodo Kanda vor fi, cel mai probabil, indisponibili până la ora meciului care se joacă la Șiria.

Tânărul Drăghiceanu a făcut o mică luxație la glezna stângă, Tomozei acuză o accidentare mai veche, iar ghinionul nu s-a oprit aici. Mijlocașul Bodo Kanda a solicitat și el medicul pentru o entorsă apărută în urma unui antrenament mai intensiv.

„Nici nu știu ce să mai spun. M-au dat peste cap aceste accidentări, dar sunt convins că vom juca de la egal la egal cu UTA. Presiunea mare este mai mult pe ei, dar și noi avem de îndeplinit un obiectiv. Vom vedea la finalul meciului cine câștigă cele trei puncte. Noi suntem încrezători și mergem la Arad să câștigăm!”, a spus Dan Alexa în această dimineață.

La Arad, Dunărea nu se va putea baza nici pe atacantul Valentin Alexandru. Golgeterul Dunării este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Partida dintre UTA și Dunărea se joacă sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 16:00. Arădenii au început prost campionatul și după șapte etape au doar 9 puncte, clasându-se pe locul 12, în timp ce Dunărea are un parcurs fără greșeală de când a fost preluată de Dan Alexa. În ultimele patru etape a câștigat tot și cu 13 puncte se situează pe locul 6.

Articol scris de Cătălin NIȚU
Foto: Alexandru Botezatu / Editia.ro

Marius ANGHEL 14 Sep. 2017, 11:39 Campionat
Pe aceeași temă