Prima decizie luată de Falub înaintea meciului cu Dunărea. „Încercăm și așa”

Marius ANGHEL 11 Sep. 2017, 19:44 Campionat
Prima decizie luată de Falub înaintea meciului cu Dunărea.**

Dacă pentru meciul cu CS Afumați nu a avut prea mult timp să schimbe ceva în echipa sa, deoarece a fost numit antrenor principal la UTA doar cu două zile înainte jocului din Ilfov, acum, la alte câteva zile distanță, Adrian Falub are la activ deja o solicitare către conducerea clubului, iar aceasta a și fost pusă în aplicare. Meciul cu Dunărea Călărași de la finalul săptămânii, din cadrul etapei a 8-a a Ligii 2, nu se joacă sâmbătă, de la ora 11:00, ci în aceeazi zi, dar după-amiază, la ora 16:00.

Cum nu depinde de programarea televiziunii care are drepturile TV din Liga 2, UTA fiind singura în acest start de sezon care a refuzat să fie televizată la meciurile de pe teren propriu, arădenii au vorbit cu omologii lor de la Dunărea Călărași să joace partida de sâmbătă mai târziu, nu la orele dimineții. Astfel, s-a stabilit ca jocul ce se va desfășura pe stadionul „Otto Greffner” din Șiria să înceapă la ora 16:00.

„Încercăm și așa, gândindu-mă în primul rând la bioritmul jucătorilor noștri, la drumul de 45 de minute până la Șiria la primele ore ale dimineții. În plus, sperăm ca ora 16 să fie mai accesibilă și pentru suporterii noștri, de care avem mare nevoie sâmbăta viitoare”, a declarat, pentru Sport Arad, antrenorul Adrian Falub.

UTA nu va avea deloc un adversar facil sâmbătă, Dunărea Călărași câștigând toate cele patru meciuri pe care le-a disputat în campionat de când a fost preluată de Dan Alexa. Ultima victimă a fost Olimpia Satu Mare, pe care a învins-o cu 5-1, printre marcatori aflându-se și doi jucători achiziționați săptămâna trecută: Gaetan Missia Mezu și Valentin Munteanu.

Înainte desfășurării etapei a 8-a, UTA se află pe locul 12, cu 9 puncte, în timp ce Dunărea Călărași e pe locul 6, cu 13 puncte.

Tot sâmbătă, de la ora 16:00, se joacă și meciul ASU Politehnica Timișoara – CS Balotești, la Timișoara, pe stadionul Știința.

Marius ANGHEL 11 Sep. 2017, 19:44 Campionat
Pe aceeași temă