Poenaru este încântat de parcursul Voluntariului în acest sezon: „Avem un grup unit și rezultatele nu au întârziat să apară”

Mihai Andries 08 Dec. 2014, 16:53 Campionat
Poenaru este încântat de parcursul Voluntariului în acest sezon:**

FC Voluntari este lider detașat în seria întâi a ligii secunde. În ultima etapă din acest an, ilfovenii au obținut o nouă victorie facilă, 4-1 cu FCM Dorohoi. Ilie Poenaru, tehnicianul formației spune că, în ciuda scorului, meciul a fost mai greu, și din cauza gazonului, dar și a echipei adverse, care a făcut un joc mai bun față de locul pe care îl ocupă în clasament.

„A fost un meci foarte greu, pe un teren greu. Am avut probleme în a ne adapta la acest gazon greu. FCM Dorohoi nu arată deloc pentru locul pe care îl ocupă. Le mulțumesc celor care ne susțin aici și care ne asigură liniștea. Avem un grup unit și rezultatele nu au întârziat. Foarte multă lume spunea că mergem din elan, dar văzând că noi câștigăm meci de meci, deja a început să se vorbească și să gândească altfel. Ne-am dorit să facem o echipă cu jucători tineri, dar care cresc lângă niște fotbaliști experimentați, cu CV-uri impresionante. Încă nu am intrat în vacanță, ne mai vedem câteva zile, că nu îi las în vacanță așa repede”, a spus tehnicianul în emisiunea „Fotbal la matineu” de la Sport Total FM.

În meciul de sâmbătă, Deac a deschis scorul în minutul 14, dar oaspeții au egalat prin reușita lui Cososchi, venită după o pasă cu călcâiul a lui Pavăl. Intrați la cabine cu un neașteptat rezultat de egalitate, dorohoienii au capitulat la mijlocul reprizei secunde, atunci când în 11 minute au primit trei goluri.

Căpitanul Sorin Rădoi și vârful Adi Bălan, autor al unei duble, au stabilit scorul final la 4-1, iar Voluntariul termină sezonul pe locul 1, cu un avans sănătos de 7 puncte în fața Rapidului din Suceava și a Academicii Argeș.

FC VOLUNTARI 4
FCM DOROHOI 1

G. Deac ”14, S. Rădoi ”67, Ad. Bălan ”69, ”78 / Cososchi ”26

Botaș – Moga, Mitache, C. Achim, Fl. Maxim – S. Rădoi (cpt.), Todoran – G. Deac (C. Roșu ”46), M. Ene (Bg. Barbu”80), Călințaru (E. Stan ”60) – Ad. Bălan
Rezerve neutilizate: Hînțescu – Bg. Vasile, Ad. Voicu, Lircă
Antrenor: Ilie Poenaru

Prisacă (C. Ungureanu ”42) – A. Vlaicu (Juncănaru ”82), G. Luca, Cososchi, Pavăl – Vrabie (cpt.), Ghiviziu, Orășanu, Barabaș, Stancoschi – Grumezescu (T. Tudorache ”76)
Rezerve neutilizate: Lumaicu, Amarinei, Chiorescu
Antrenor: Vespazian Colban

Stadion: „Niță Pintea” (Voluntari); Spectatori: 100; Arbitru: Ionuț Valentin Iugulescu (Târgoviște); Asistenți: Ionel Valentin Dumitru (Gherghița) și Vasile Dan Popescu (Buzău); Jucătorul meciului: Adrian Bălan

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 08 Dec. 2014, 16:53 Campionat
Pe aceeași temă