Ploieșteanul Moise vrea să răpună Petrolul la Arad, apoi e la mâna Astrei: „Nu e ceva special pentru mine acest meci”

Marius ANGHEL 07 Dec. 2019, 14:57 Campionat
Ploieșteanul Moise vrea să răpună Petrolul la Arad, apoi e la mâna Astrei:**

Ploieșteanul Romario Moise (24 de ani), unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei UTA din acest tur, revine după suspendarea ispășită la Călărași chiar contra echipei din orașul său natal. Mijlocașul central susține că partida nu este specială pentru el ca și produs al Astrei, echipă ce evolua la rându-i la Ploiești înainte de a se muta cu jocurile oficiale la Giurgiu, ci mai degrabă e vorba despre un derby de tradiție între două dintre fostele campioane ale României.

Moise chiar a înscris golul de trei puncte al „roș-albilor” la precedenta partidă a utiștilor pe teren propriu. E vorba despre execuția din penalty în disputa cu Chiajna, ocazie cu care a primit „galbenul” ce l-a lăsat în afara lotului pentru disputa de la Călărași. „Am avut o săptămână de odihnă și sper să se vadă acest lucru duminică. Urmează un meci important pentru campionat, se întâlnesc două echipe puternice, cu loturile cele mai bune din Liga a 2-a. O să fim foarte motivați pentru a câștiga acest meci. Este un derby ținând cont de numele echipelor în primul rând, sunt două formații cu tradiție. La Astra nu am apucat să joc contra lor în Liga 1, așadar nu e ceva special pentru mine acest meci cu Petrolul. Pentru UTA e, însă, un meci important și trebuie să facem tot ce depinde de noi pentru a ieși învingători”, consideră fotbalistul de 24 de ani, sosit în „alb-roșu” pe 22 august, după disputarea primelor trei runde, printre care și cea tur cu Petrolul.

Evoluțiile bune avute în tricoul UTA-ei i-ar putea determina pe cei de la Astra Giurgiu să-i întrerupă mijlocașului împrumutul la Arad. „Deocamdată nu am vorbit cu nimeni de la Astra despre o întoarcere a mea și, sincer, nici nu m-am gândit la asta. Mai urmează o etapă și după aceea este timp să vorbesc, să vedem care va fi situația mea din iarnă încolo. Mă îndoiesc că va fi alegerea mea, sunt sub contract și dacă ei vor să mă cheme înapoi, va trebui să mă întorc. Tot ce îmi doresc e să joc. Aici am făcut-o, mă simt bine, sunt bucuros, pentru că de aceea joc fotbal, să intru în teren. Dacă mă voi întoarce la Astra și nu voi juca, bineînțeles că nu voi fi foarte fericit”, spune Moise, care până la venirea la UTA a evoluat doar pentru Astra în Liga 1.

Romario Moise are 6 goluri în contul „Bătrânei” în stagiunea de toamnă, cinci în campionat și unul în Cupă, cu Dinamo.

UTA – Petrolul are loc duminică, de la ora 13:00, pe stadionul Motorul din Arad.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 07 Dec. 2019, 14:57 Campionat
Pe aceeași temă