Plecare de la „U” Cluj. Unul dintre oamenii aduși în vară de Moraru s-a despărțit amiabil de ardeleni: „Îi mulțumim pentru toată munca depusă”

Marius ANGHEL 01 Nov. 2019, 19:47 Campionat
Plecare de la

Universitatea Cluj s-a despărțit astăzi de unul dintre membrii staffului tehnic adus în vară de fostul team-manager Octavian Moraru. Preparatorul fizic italian Riccardo Proietti și-a încheiat contractul pe cale amiabilă cu „U”, anunță clubul clujean.

Printre colaboratorii fostului antrenor Cristian Dulca, la „U” Cluj rămăsese și italianul Riccardo Proietti. Acesta, fost campion cu Bayern Munchen în mandatul lui Ottmar Hitzfeld sau fost la Pescara, Udinese, Empoli, Grasshoppers și naționala Israelului, s-a despărțit acum pe gruparea manageriată și antrenată de Adrian Falub.

„Mulțumim, Riccardo Proietti!
🤝 FC Universitatea Cluj și preparatorul fizic Riccardo Proietti au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului.
Îi mulțumim pentru toată munca depusă la clubul nostru și îi urăm mult succes pe mai departe!”
, a anunțat „U” Cluj pe site-ul oficial.

La începutul sezonului, din stafful tehnic al Universității Cluj făceau parte Cristian Dulca, Octavian Moraru, Alexandru Buza, Mircea Cojocaru, Riccardo Proietti și Lucian Turcu. Buza, Cojocaru și Turcu sunt în continuare în cadrul clubului.

Altfel, „U” Cluj a anunțat tot astăzi că fundașul central Artur Crăciun a fost convocat la echipa națională a Republicii Moldova, în vederea partidelor cu Franța (14 noiembrie, în deplasare) și Islanda (17 noiembrie, în Moldova), ambele contând pentru calificările la Campionatul European de anul viitor. „Multă baftă, Artur!”, i-au urat clujenii lui Crăciun.

Pentru „U” Cluj, ocupanta locului 11 în Liga 2, urmează meciul restant cu UTA, programat miercuri, 6 noiembrie, pe teren propriu. În acest weekend nu joacă, deoarece ar fi trebuit să o întâlnească pe Daco-Getica București, echipă care s-a retras din campionat.

Marius ANGHEL 01 Nov. 2019, 19:47 Campionat
Pe aceeași temă