Petrolul țintește al cincilea succes consecutiv în etapa a 17-a. „U” Cluj are deplasare grea la a doua clasată, iar UTA are derby cu FC Argeș. Programul meciurilor și televizărilor

Marius ANGHEL 13 Nov. 2018, 16:52 Campionat
Petrolul țintește al cincilea succes consecutiv în etapa a 17-a.

Echipele cu nume din campionatul Ligii 2 sunt favoritele deținătorilor drepturilor TV pentru a fi televizate și în etapa a 17-a a Ligii 2, indiferent că au sau nu meciuri atractive. De exemplu, SSC Farul e la retrogradare, sâmbătă are joc cu Luceafărul Oradea, o altă formație care luptă pentru menținerea în acest eșalon, însă va fi difuzată. ACS Poli și Petrolul e un meci care nu avea cum să fie ratat să fie transmis pe ecran, la fel și UTA – FC Argeș. Iar Sportul Snagov – „U” Cluj atrage în primul rând datorită oaspeților, chiar dacă ilfovenii sunt pe locul 2.

Etapa a 17-a se desfășoară după un program „cuminte”. Sâmbătă, de la ora 11:00, se vor desfășura șapte jocuri, la Constanța, Brăila, Timișoara (Ciarda Roșie), Clinceni, Balotești, Târgu Jiu și București (Metaloglobus).

Tot sâmbătă, dar de la ora 13:00, fosta prim-divizionară ACS Poli primește vizita, pe stadionul Electrica, din Timișoara, Petrolului.

Ultimele două jocuri ale etapei se desfășoară duminică. De la ora 11:00, Sportul Snagov primește vizita celor de la Universitatea Cluj, în timp ce de la ora 13:00, UTA joacă acasă cu FC Argeș.

Desfășurarea LIVE-TEXT a meciurilor din campionatul Ligii 2 o poți urmări doar pe Liga2.ro, singurul site național care promovează fotbalul din ligile inferioare.

Programul etapei a 17-a:

sâmbătă, 17 noiembrie, ora 11:00
SSC Farul Constanța – Luceafărul OradeaDigiSport 1, TelekomSport 1, Look TV
Dacia Unirea Brăila – Daco-Getica București
Ripensia Timișoara – CS Mioveni
Academica Clinceni – Aerostar Bacău
CS Balotești – ASU Politehnica Timișoara
Pandurii Târgu Jiu – Energeticianul
Metaloglobus București – Chindia Târgoviște

sâmbătă, 17 noiembrie, ora 13:00
ACS Poli Timișoara – Petrolul Ploiești DigiSport 1, TelekomSport 1, Look TV

duminică, 18 noiembrie, ora 11:00
Sportul Snagov – Universitatea Cluj DigiSport 1, TelekomSport 1, Look TV

duminică, 18 noiembrie, ora 13:00
UTA Arad – FC ArgeșDigiSport 1, TelekomSport 1, Look TV

Foto: Petrolul / Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

Marius ANGHEL 13 Nov. 2018, 16:52 Campionat
Pe aceeași temă