Petre îi înțelege pe timișoreni după victoria la limită cu UTA: „Sunt frustrați, nemulțumiți. Le dau dreptate”. Mesajul pentru Ionuț Popa: „Vreau să-i închid gura”

Marius ANGHEL 13 Jun. 2017, 12:57 Campionat
Petre îi înțelege pe timișoreni după victoria la limită cu UTA:

De la tânărul Adrian Petre arădenii așteptau mult mai mult în meciul tur al barajului cu ACS Poli. Învoit de la naționala de tineret a României pentru a ajuta UTA în cele două jocuri care ar putea aduce promovarea, tânărul atacant nu a reușit să se remarce în vreun fel la Timișoara. S-a zbătut în atac, fără succes, însă nici nu a fost ajutat de coechipieri, fiindcă mare parte din acțiunile meciului s-au desfășurat în jumătatea echipei sale.

Doar două faze de atac l-au avut în prim-plan pe Adrian Petre. Prima s-a petrecut în minutul 32, atunci când la o minge trimită în careul timișorean Bocșan a căzut peste Petre la un duel aerian petrecut la 13 metri lateral stânga, însă arbitrul, aproape de fază, în loc să dicteze penalty a preferat să lase jocul să continue. Iar a doua s-a întâmplat în minutul 81, atunci când a preluat pe piept în fața careului și a tras din întoarcere, însă pe lângă poartă. În plus, în minutul 71 a văzut cartonașul galben după ce l-a lovit cu mâna în cap, într-un duel aerian, pe Străuț.

Mult mai incisiv a fost Adrian Petre la finalul partidei, la declarațiile la cald de pe culoarul ce ducea către vestiare. Întrerupt în câteva rânduri de gălăgia scandalul iscat între antrenorii Ionuț Popa și Laurențiu Roșu, tânărul jucător utist a rămas destul de calm, însă a trimis săgeți către adversari, în special către tehnicianul Popa.

„E un rezultat care ne dă speranțe. Nu mă interesează că nu am marcat eu, chiar nu contează cine marchează, importantă este echipa. Sigur că ei sunt frustrați că nu au marcat mai multe goluri, pot să fie nemulțumiți, îi înțeleg, dar ăsta este fotbalul. Poți să ai posesie ca Barcelona, dar te bate Celtic. Sincer, le dau dreptate și în înțeleg. Noi suntem pragmatici, am luat două goluri, dar am dat unul care contează foarte mult. Câte au zis că ne dau la Șiria, patru-cinci? Eu le urez succes”, a spus Petre la microfonul DigiSport.

Întrebat deste interesul arătat de FCSB pentru el și despre posibilitatea unui transfer la vicecampioană, Petre a spus: „Acum nu mă interesează niciun transfer. Nu mă gândesc la nimic altceva decât la echipa mea, la UTA și la meciurile de baraj. Vreau să-i închid gura domnului Popa. Eu îmi văd de fotbal, dânsul cu jocurile de culise. Nu se poate, cu mentalitatea asta nu o să ajungem niciodată undeva. Ne mirăm unde a ajuns naționala. Cu așa antrenori, niciodată nu o să ajungi la un nivel mare”.

UTA a pierdut cu 1-2 meciul tur al barajului cu ACS Poli. Returul e programat joi, de la ora 17:30, pe stadionul „Otto Greffner” din Șiria.

Foto: UTA Media Design

Marius ANGHEL 13 Jun. 2017, 12:57 Campionat
Pe aceeași temă