Pelici: „Urmează opt finale în care sperăm să ne atingem obiectivul”

Marius ANGHEL 13 Apr. 2014, 13:41 Campionat
Pelici:**

Plecată la Slatina cu lotul decimat de accidentări și suspendări, FC Bihor a avut în componență în acest meci jucători care au evoluat mai puțin, iar acest fapt s-a văzut și pe tabela de marcaj, FC Olt impunându-se cu scorul de 2-0, după ce la pauză conduceau cu 1-0. Au marcat Bancu, în minutul 27, și Claudiu Ionescu, în minutul 52, din penalti.

„Roș-albaștrii” au evoluat în inferioritate numerică din minutul 49, când portarul Sălăjan a fost eliminat, la faza din care a rezultat penalti-ul și golul al doilea al oltenilor.

La finalul meciului, antrenorul orădenilor, Alexandru Pelici, a lăudat adversarii și a comentat despre jocul slab pe care jucătorii săi l-au făcut.

„Felicitări echipei FC Olt pentru victorie, mult succes în play-off. Pentru noi urmează opt finale, opt meciuri, în care sperăm să ne atingem obiectivul. În ceea ce privește jocul de astăzi, am avut și noi șansa noastră, la 0-0 și la 1-0, ocazii pe care însă le-am ratat. Una peste alta, am făcut un joc slab, iar victoria celor de la FC Olt a fost meritată. Am dat și șansa celor mai tineri să evolueze și chiar în pare rău că din cauza eliminări nu l-am putut trimite în teren și pe Bactăr”, a declarat, citat de fcbihor.ro, Pelici.

Marius ANGHEL 13 Apr. 2014, 13:41 Campionat
Pe aceeași temă