Pelici, și mai aproape de revenirea în Liga 2. Președintele FC Hermannstadt a confirmat despărțirea: „Am găsit o cale amiabilă de a renunța la serviciile lui”

Marius ANGHEL 09 Oct. 2018, 15:24 Campionat
Pelici, și mai aproape de revenirea în Liga 2.** Președintele FC Hermannstadt a confirmat despărțirea:

Remiza de la Craiova, scor 1-1, nu l-a salvat de demitere pe Alexandru Pelici (44 de ani). Antrenorul echipei sibiene va fi înlocuit de Vasile Miriuță, iar timișoreanul va fi, astfel, liber să semneze cu Ripensia. Mutările au fost anunțate, în exclusivitate, de sâmbătă de Liga2.ro.

Președintele FC Hermannstadt, Teodor Birț, a confirmat despărțirea de antrenorul Alexandru Pelici. Vasile Miriuță își încheie perioada de pauză, după ce a fost demis de la Dinamo, și o va prelua pe nou-promovata din Sibiu. Postul său a fost confirmat de conducerea clubului urmând ca în zilele următoare să fie făcut un anunț oficial.

„Într-adevăr, am găsit o cale amiabilă de a renunța la serviciile lui Alexandru Pelici, căruia îi mulțumim pentru tot ce a făcut pentru această echipă. Nu este un secret, noul antrenor al echipei va fi Vasile Miriuță, după discuțiile pe care le-am purtat în ultimele zile va prelua echipa”, a spus președintele clubului sibian, Teodor Birț.

Pelici a recunoscut după remiza cu U Craiova că va părăsi echipa cu care a promovat în Liga 1. „Suntem tot ăia care am fost anul trecut, trebuie doar să fim uniți. Nu știu dacă în seara asta meritam mai mult. De vreo patru etape știu de numele celui care urma să mă înlocuiască (n.r Vasile Miriuță). Mergem înainte, nu este nicio problemă”, a spus Alexandru Pelici.

Președintele Ripensiei, Dumitru Mihu, nu a dorit, sâmbătă, să comenteze despre noul antrenor al echipei timișoren, făcându-se că nu-l cunoaște pe Pelici: „Cine e Alexandru Pelici? Este sâmbătă la prânz. Vorbim luni”, a precizat noul conducător al Ripensiei, care, la prezentarea sa în funcție, cu două zile înainte, spunea că dorește un antrenor care să se asemene cu Arsene Wenger, cel care a condus Arsenal Lontra timp de 22 ani.

Marius ANGHEL 09 Oct. 2018, 15:24 Campionat
Pe aceeași temă