Pelici: „Pentru noi contează foarte mult acest punct”

Marius ANGHEL 14 Sep. 2014, 17:13 Campionat
Pelici:**

FC Bihor a obținut la Pâncota primul punct din acest campionat. Veniți după înfrângerea de pe teren propriu în fața Fortunei, orădenii au dorit ca din meciul cu cealaltă nou-promovată din seriei, Șoimii, să recupereze din punctele pierdute. La finalul partidei, antrenorul Alexandru Pelici era mulțumit și și-a felicitat jucătorii pentru acest egal, 1-1.

„Știam că ne așteaptă un joc foarte greu, cu o echipă care muncește mult, o echipă de luptă, care pune accent pe gabaritul pe care-l au în față. Pentru noi contează foarte mult acest punct, pentru că veneam după o înfrângere acasă și am dorit să recuperăm din punctele pierdute. Am avut și noroc pe finalul jocului, la ocaziile care au fost, dar spre sfârșitul jocului a fost un joc pe contre în care ei au riscat mult. Am avut și noi contrele noastre, pe care, dacă eram mai atenți, puteam să le fructificăm. Am greșit la ultima pasă sau la pasa decisivă. Mă bucur pentru acest punct, îmi felicit jucătorii pentru efort, pentru un punct care contează și ne așteaptă un meci foarte, foarte greu, așa cum sunt toate pentru noi, cu Mioveni”, a declarat, citat de la ebihoreanul.ro, antrenorul formației FC Bihor, Alexandru Pelici.

Sorian: „Să zicem că este un punct mulțumitor”

Unul dintre cei mai buni jucători din teren, Alexandru Sorian, de la oaspeți, a recunoscut că „în prima repriză a fost mai dificil, am primit gol acel gol, dar la pauză ne-am adunat toți și am zis să facem ceva să nu pierdem. Să zicem că este un punct mulțumitor, pentru faptul că ei au înscris primii și noi am egalat, terenul însă a fost la dimensiuni reduse și greu, iar pe final s-a rupt, ceea ce a dus să nu ne mai iasă jocul, nici nouă, nici lor”.

„A fost un meci greu, care pe care, terenul foarte incomod pentru ambele echipe, un meci de luptă. Ne bucurăm că am scos un punct, era bine dacă le cuceream pe toate trei, dar eu zic că trebuie să ne mulțumim și cu acest punct”, a declarat și cel care a marcat golul egalizator pentru orădeni, Cristian Cigan.

În etapa viitoare, sâmbătă, 20 septembrie, FC Bihor va evolua pe teren propriu cu argeșenii de la CS Mioveni. Până atunci însă, „roș-albaștrii” își vor afla marți adversarul din șaisprezecimile de finală ale Cupei României.

Marius ANGHEL 14 Sep. 2014, 17:13 Campionat
Pe aceeași temă