Pelici: „Orice surpriză sau minune ține doar trei zile”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 02 Mar. 2014, 16:33 Actualizat: 02 Mar. 2014, 16:34 Campionat
Pelici:  „Orice surpriză sau minune ține doar trei zile”

FC Bihor a debutat în partea a doua a sezonului Ligii a II-a cu o victorie, scor 1-0, în fața Gloriei Bistrița. Golul câștigător al orădenilor a fost marcat în a doua repriză de Raymond Lukacs. A fost și primul meci oficial al antrenorului Alexandru Pelici de când a fost instalat pe banca lui FC Bihor.

Tehnicianul și-a lăudat jucătorii la finalul partidei cu bistrițenii, însă îi atenționează că obiectivul propus este departe de a fi îndeplinit. Totodată, Pelici nu crede că FC Universitatea nu se va prezenta la meciul din etapa următoare.

„Am obținut un rezultat bun în urma unui joc în care am muncit foarte mult și ne-am dorit foarte mult. Felicit jucătorii pentru atitudinea și munca depusă, au dat dovadă de acea concentrare, mobilizare și spirit de sacrificiu de care am vorbit înaintea jocului la conferința de presă. Îi felicit pentru asta. Îi dedicăm victoria lui Letan, pentru că este ziua lui astăzi și ne dorim ca această concentrare să rămână și în continuare. Sper să fim echilibrați, să fim cu picioarele pe pământ. Am câștigat doar un joc, am luat trei puncte, dar asta nu înseamnă că ne-am atins obiectivul, obiectivul e departe. Felicitări pentru ce am făcut astăzi, dar orice surpriză sau minune ține doar trei zile, așa că de luni trebuie să revenim cu picioarele pe pământ și să dăm drumul la treabă, pentru că indiferent de ce se vorbește, sunt convins că a doua partidă nu va mai fi la fel cu ceea ce s-a întâmplat astăzi la Slatina, mă refer la FC Universitatea Craiova. Probabil până la jocul cu noi își vor rezolva toate problemele și cu noi vor juca”, a declarat, după meci, antrenorul principal al orădenilor, Alexandru Pelici.

Articol scris de Marius ANGHEL

Foto: eBihoreanul

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 02 Mar. 2014, 16:33 Actualizat: 02 Mar. 2014, 16:34 Campionat
Pe aceeași temă