Pelici nu desconsideră UTA lui Popa, dar are un singur obiectiv. „Avem mare nevoie de victorie”

Marius ANGHEL 10 Mar. 2018, 11:18 Campionat
Pelici nu desconsideră UTA lui Popa, dar are un singur obiectiv.**

FC Hermannstadt are parte, în acest sfârșit de săptămână, de o nouă deplasare dificilă, a doua consecutivă, în campionat. Echipa sibiană joacă la Șiria, pe stadionul „Otto Greffner”, cu UTA Arad, cea mai importantă echipă din actuala ediție a Ligii 2, însă care a avut un parcurs modest până acum. Ocupanta locului 12 a fost preluată de curând de Ionuț Popa, astfel că e așteptat un nou restart pentru jucătorii „Bătrânei Doamne”.

În ciuda faptului că UTA se situează în jumătatea inferioară a Ligii 2, antrenorul Alexandru Pelici a susținut, înaintea plecării spre Șiria, că se așteaptă la un meci dificil.

„Avem mare nevoie de victorie. Venim după două jocuri bune, cu rezultate pozitive. Știm că ne așteaptă un meci foarte greu. Nu desconsiderăm adversarul, dimpotrivă. UTA este un nume care înseamnă ceva pentru fotbalul românesc. Sperăm să fim inspirați în alcătuirea echipei și, la final, să ne alegem cu toate cele trei puncte”, a declarat Pelici.

Pelici s-a referit la remiza, scor 0-0, cu liderul Dunărea Călărași și la victoria cu 3-0 în fața vicecampioanei FCSB, în sferturile de finală ale Cupei României.

Meciul cu UTA este programat să se dispute duminică, de la ora 12:00, la Șiria.

Dacă UTA se află pe locul 12, cu 25 de puncte, FC Hermannstadt stă mult mai bine. E pe locul 2, cu 49 de puncte.

În meciul tur, desfășurat la Sibiu, FC Hermannstadt a câștigat cu 2-0, prin golurile lui Cosmin Neagu și Bogdan Rusu, câte unul pe repriză. La acea partidă, Alexandru Pelici a fost trimis în tribună.

Marius ANGHEL 10 Mar. 2018, 11:18 Campionat
Pe aceeași temă