Pelici n-a reușit redresarea CSM-ului: „Ne rămâne doar reconstrucția, vom vedea ce va fi din vară”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 19 Mar. 2015, 18:22 Campionat
Pelici n-a reușit redresarea CSM-ului:**

CSM Râmnicu Vâlcea este matematic în play-out după eșecul suferit, ieri, la Caransebeș, scor 0-1. Alb-albaștrii au terminat jocurile din sezonul regulat fără nicio victorie în deplasare și va sta în ultimele două etape, cu Fortuna urmând a câștiga la „masa verde”.

Antrenorul vâlcenilor, Alexandru Pelici, spune că, după ratarea play-off-ului, singurul obiectiv rămâne reconstrucția echipei, astfel că, este de așteptat ca, în play-out, să apară pe teren juniori care se antrenează din iarnă cu echipa mare.

„Din păcate, nu am reușit mare lucru, nu am putut să obținem un rezultat care să ne permită să așteptăm rezultatele celorlalte contracandidate. Astfel, s-a sfârșit acest obiectiv al play-off-ului, ne rămâne în continuare doar reconstrucția echipei și vom vedea ce va fi de la vară încolo. Felicitări Caransebeșului pentru victrorie, a fost un meci de luptă, presiunea rezultatului și-a spus cuvântul, un meci urât din punctul meu de vedere, ocaziile au fost doar din faze fixe. Caransebeș a meritat victoria, în afară de gol, a mai avut două faze în care a pus mari probleme la poarta noastră”, a spus tehnicianul după jocul pierdut la Caransebeș.

În cele nouă meciuri petrecute pe banca echipei vâlcene, Alex Pelici a acumulat doar două victorii, ambele în Zăvoi, și trei remize dintr-un total de nouă jocuri, strângând în final nouă puncte. Cum nu a reușit redresarea formației, în condițiile în care, din iarnă, cheltuielile au fost mult diminuate, tehnicianul este conștient că poate pierde încrederea conducătorilor clubului. „Nu știu ce va fi din vară, eu am venit în locul lui Erik, am continuat munca depusă de el. În iarnă, s-a luat decizia restructurării și reorganizării, s-a mers pe mulți jucători localnici sau cei care au dorit să continue alături de noi, în condițiile diminuării salariilor. În paralel cu reconstrucția echipei, un al doilea obiectiv, în plan secundar, era accederea în play-off. Nu s-a reușit accederea în play-off, așa că nu știu ce se va întâmpla din vară, voi avea probabil o discuție și voi vedea” a concluzionat Pelici.

La doar șase puncte distanță de ultimul loc, ocupat de Pâncota, Vâlcea începe să își facă griji și pentru evitarea ultimului loc retrogradabil. Cum se cunoaște, la finalul play-out-ului, ultimele clasate din cele două serii, vor da baraj de supraviețuire, dacă nu cumva se mai retrage încă vreo echipă.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 19 Mar. 2015, 18:22 Campionat
Pe aceeași temă