Pelici, mulțumit de victoria Ripensiei la Balotești: „Pur și simplu nu i-au dat nicio șansă adversarului”. Timișorenii s-au despărțit de un jucător

Marius ANGHEL 23 Mar. 2019, 16:01 Campionat

Ripensia s-a impus cu 2-0 la Balotești, iar Alexandru Pelici a fost mulțumit de prestația echipei sale, care nu a cedat terenul în fața gazdelor ocupante a locului 18 în Liga 2. Antrenorul a precizat că echipa și-a îndeplinit, în sfârșit, sarcinile de joc trasate de el. În altă ordine de idei, săptămâna aceasta, Ripensia s-a despărțit de Tiberiu Istrătescu.

Pelici a salutat hotărârea din joc a echipei sale. „A fost o victorie importantă, puncte importante pentru noi, mai ales că am jucat cu o contracandidată la evitarea retrogradării. Felicitări băieților, pentru efort, pentru joc. Pur și simplu nu i-au dat nicio șansă adversarului. Au fost hotărâți. Asta e maniera cu care trebuie să intrăm în teren și să jucăm cu toate echipele. Bravo lor!”, a declarat tehnicianul timișorenilor despre joc, pentru site-ul oficial.

Octavian Drăghici a marcat în repriza a doua, în minutele 56 și 84, golurile victoriei Ripensiei la Balotești, după un joc controlat aproape în totalitate de timișoreni.

Roș-galbenii au avut și un grup de susținători în Ilfov. După acest succes, Alex Pelici e deja cu gândul la meciul din etapa a 27-a, cu Pandurii, echipă cu care bănățenii sunt la egalitate de puncte, 32. „Le mulțumim și suporterilor care au fost alături de noi la Balotești. Le mulțumim că au bătut atâta drum pentru a fi lângă noi! Ne așteaptă acum un meci la fel de important. Vom juca cu o echipă, Pandurii, aflată la egalitate de puncte cu noi. Ne gândim doar la victorie!”, a mai spus „Pelicanul”.

Tiberiu Istrătescu, out

Ripensia a rămas săptămâna aceasta fără un jucător. Clubul i-a reziliat contractul lui Tiberiu Istrătescu, adus iarna aceasta. Atacantul, care a făcut junioratul la Rapid, a plecat înainte de începerea perioadei de transferuri de iarnă și de la ASU Politehnica, formație la care a venit în vară.

Săptămâna viitoare, deoarece pe „Dan Păltinișanu” se joacă un meci european de rugby, Ripensia va juca de la ora 11:00, în Ciarda Roșie, cu Pandurii.

Articols cris de Anda DELIU
Foto: Ripensia Timișoara

Marius ANGHEL 23 Mar. 2019, 16:01 Campionat
Pe aceeași temă