Pelici laudă FC Argeș după eșecul cu Mioveni și vrea să o învingă pentru a se apropia și mai mult de Liga 1. Avantajul pe care speră să-l exploateze sibienii

Marius ANGHEL 04 May. 2018, 22:15 Campionat
Pelici laudă FC Argeș după eșecul cu Mioveni și vrea să o învingă pentru a se apropia și mai mult de Liga 1.** Avantajul pe care speră să-l exploateze sibienii

Cel mai interesant meci al etapei a 33-a a Ligii 2 se dispută sâmbătă, de la ora 13:00, pe stadionul Municipal din Sibiu, între FC Hermannstadt și FC Argeș. Se vor afla față în față ocupantele locurilor 2, respectiv 4. Jocul este unul deosebit de important pentru ambele echipe. Sibienii au nevoie de cele trei puncte pentru a se apropia și mai mult de obiectiv, promovarea în Liga 1, cât și o poziționare pe primul loc, în vreme ce piteștenii vor face tot posibilul pentru a obține victoria, în încercarea de a prinde locul 3, la finalul sezonului.

Antrenorul Alexandru Pelici este conștient că jucătorii săi vor avea un meci foarte greu în fața argeșenilor. „Întâlnim una dintre cele mai bune echipe din serie, care are în lot jucători cu multă experiență și este condusă de pe margine de unul dintre cei mai buni antrenori din Liga 2. Argeșul a avut o serie foarte bună, legând mai multe victorii, serie întreruptă de eșecul de acum o săptămână, cu CS Mioveni, pe teren propriu. Chiar și în acest meci însă argeșenii au făcut un joc bun. Sper să exploatăm avantajul terenului propriu. Avem nevoie de această victorie pentru a face încă un pas spre îndeplinirea obiectivului, promovarea în Liga 1″, a declarat Pelici.

Tehnicianul echipei sibiene nu îl va putea folosi în meciul cu FC Argeș pe căpitanul Răzvan Dâlbea, care este accidentat. În rest tot lotul e valid.

Înaintea meciului cu FC Argeș, FC Hermannstadt ocupă locul al doilea în clasamentul Ligii 2, cu 77 de puncte, cu trei mai puține decât liderul, Dunărea Călărași, și 12 peste ocupanta locului 3, Chindia Târgoviște. FC Argeș se situează pe locul 4, cu 57 de puncte.

Marius ANGHEL 04 May. 2018, 22:15 Campionat
Pe aceeași temă