Pelici încă are nemulțumiri după ce CS Mioveni a trecut la scor de ASU Poli. „Sperăm să remediem acest lucru”

Marius ANGHEL 12 Sep. 2016, 12:51 Campionat
Pelici încă are nemulțumiri după ce CS Mioveni a trecut la scor de ASU Poli.**

CS Mioveni e invincibilă pe teren propriu în acest sezon de Liga 2. Dacă în deplasare a început cu o înfrângere și a continuat cu două egaluri, acasă, echipa lui Alexandru Pelici stă mult mai bine, până acum înregistrând trei victorii. Sâmbătă, argeșenii au avut cel mai lejer joc din acest campionat, dacă e să ne luăm după rezultatul final. ASU Poli a pierdut pe stadionul Orășenesc cu 3-0, înregistrând cea mai drastică înfrângere în fața Mioveniului, care până atunci câștigase doar cu 1-0, cu Olimpia și Tărlungeni.

Scorul în meciul din etapa a 6-a a fost deschis de Năstăsie în minutul 36, după ce a preluat o pasă scurtă de la Rădescu și a șutat puternic pe colțul portarului. În a doua repriză, Ayza (50) a mărit diferența pe tabelă în urma unei acțiuni personale și a unui șut la firul ierbii din 18 metri, pe lângă portar. Rezultatul de neprezentare a fost stabilit de Rădescu (67) după ce l-a executat pe Alin Constantinescu cu scăriță din interiorul careului, după ce de această dată el a fost cel servit de Ayza.

„Un joc bun, cred eu, și o victorie meritată, pentru că ne-am creat destule alte ocazii, pe lângă cele trei goluri. Ne bucurăm că a marcat din nou «Coco» (n.r. Cosmin Năstăsie), dar au făcut-o de data aceasta și alți jucători, Ayza și Rădescu. Felicit jucătorii pentru victorie, nu e ușor să joci pe o asemenea căldură, să depui efort, să joci 90 de minute. Cred că la UTA am reușit să facem meciul cel mai bun meci, asta dacă e să luăm în considerare problemele puse de adversar. Poli s-a mulțumit să facă o densitate bună în treimea medie sau chiar în treimea proprie, iar apoi să lovească pe contraatac pe Blănaru, care și de această dată a fost unul dintre cei mai periculoși oameni ai lor. Din fericire, Stoica și Gugu au jucat foarte bine și l-au anihilat”, a spus, citat de druckeria.ro, Alexandru Pelici, la conferința de presă de după meci.

Cu victoria obținută în ultima etapă, CS Mioveni a înregistrat 11 puncte, tot atâtea cât are și Sepsi OSK și UTA Bătrâna Doamnă, și se clasează pe locul 8 în Liga 2. „Ne dorim să creștem, de la meci la meci, pentru că reușim să ne creăm ocazii. Și în prima repriză, pe lângă gol, a fost capul lui Năstăsie, capul lui Gugu, a mai fost acțiunea lui Ayza, când a scăpat singur, cea a lui Rădescu. Încă suferim la finalizare, dar sperăm să remediem acest lucru. Ne bucurăm că a mai trecut un meci în care nu am luat gol, ne dorim să menținem cât mai mult acest record, dar trebuie să și marcăm mai mult. Sunt de părerea că toți jucătorii trebuie să participe la faza de apărare și, la fel, cu toți jucătorii trebuie să încercăm să atacăm. De aceea au și apărut ocazii de gol la nivelul fundașilor centrali”, a mai spus Pelici.

Etapa viitoare, CS Mioveni joacă în deplasare, sâmbătă, de la ora 11:00, la CS Balotești.

CS Mioveni în meciul cu ASU Poli: Croitoru – Tirică, Gugu, I. Stoica, Ed. Stoica – Boboc (Ed. Florescu 72), Biceanu – Rădescu, Năstăsie (M. Gălan 72), Ayza – M. Staicu (A. Popa 65). Rezerve neutilizate: Oct. Popescu – Bg. Stancu, Vișa, M. Vintilă. Antrenor: Alexandru Pelici.

Marius ANGHEL 12 Sep. 2016, 12:51 Campionat
Pe aceeași temă