Pelici, față-n față cu o fostă echipă pe care a condus-o. Antrenorul Ripensiei o vede pe CS Mioveni ca favorită la promovare în acest sezon: „Au o șansă bună”

Anda DELIU, Marius ANGHEL 11 Oct. 2019, 11:07 Campionat
Pelici, față-n față cu o fostă echipă pe care a condus-o.** Antrenorul Ripensiei o vede pe CS Mioveni ca favorită la promovare în acest sezon:

Ripensia Timișoara dă piept, în etapa a 11-a a Ligii 2, pe teren propriu, cu singura echipă rămasă neînvinsă în acest sezon, CS Mioveni. Și pentru antrenorul Alexandru Pelici este un meci special, împotriva uneia dintre formațiile pe care le-a antrenat în cariera sa. Pelici e convins că echipa din orașul Daciilor va conta în continuare în lupta la vârf din campionat, inclusiv în primăvară.

Pentru meciul de sâmbătă, programat de la ora 11:00, pe arena Electrica, ripensiștii au un singur indisponibil, pe Adrian Zaluschi, care mai are nevoie de o săptămână de recuperare. Alexandru Pelici nu se teme de invincibilitatea argeșenilor. „Un meci greu, cu o echipă bună a ligii secunde. Și în sezoanele trecute, au fost în prima jumătate a clasamentului, chiar pe locurile 7-8. O echipă bună, cu jucători cu experiență. Sunt singura echipă neînvinsă, asta spune multe despre omogenitatea lor, despre sistemul lor defensiv, au printre cele mai puține goluri primite. Dar noi jucăm acasă, și vrem să obținem punct sau puncte, la fel cum ne propunem, de altfel, la orice meci”, a declarat Alexandru Pelici pentru Liga2.ro.

Pelici e convins că CS Mioveni va conta în lupta pentru primele locuri din Liga 2 și acum, după ce s-a scurs jumătate din turul de campionat. „Da, cred că vor conta în continuare. Este o echipă bună, cu jucători cu experiență, jucători buni. Unii care au trecut chiar și prin Liga 1, cum e Hergheligiu, Măzărache, Beța, Raul Costin. Cred că se vor lupta în continuare pentru primele trei locuri și au o șansă bună”, a mai precizat Alexandru Pelici, care a antrenat-o pe CS Mioveni în perioada iulie 2016 – aprilie 2017, după care a plecat la FC Hermannstadt, alături de care a obținut promovarea în Liga 1.

După zece etape, CS Mioveni este pe locul 2 în campionat, cu 20 de puncte. Ripensia are 12 puncte și ocupă locul 14 în Liga 2. Meciul dintre cele două echipe, de la Timișoara, are loc sâmbătă dimineața, la ora 11:00, pe arena Electrica și nu va fi televizat.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Leczki JOZSI / Mediafax Foto

Anda DELIU, Marius ANGHEL 11 Oct. 2019, 11:07 Campionat
Pe aceeași temă