Pelici e mulțumit cu punctul de la Slatina: „E un rezultat care ne ajută”

Marius ANGHEL 27 May. 2013, 12:49 Campionat
Pelici e mulțumit cu punctul de la Slatina:**

Antrenorul celor de la CSM Râmnicu Vâlcea, Alexandru Pelici, s-a arătat mulțumit de remiza înregistrată în meciul cu ALRO Slatina.

Adversara echipei slătinene venea după eșecul la limită cu Corona Brașov, când vâlcenii au fost suspectați că nu și-au apărat corect șansele pentru a nu da o mână de ajutor în lupta pentru promovare celeilalte echipe din județ, Damila. Pelici s-a arătat afectat de acuzele aduse, susținând că jucătorii săi au intrat pe teren cu gândul de a obține puncte la fiecare meci.

„E un rezultat care ne ajută, care ne mulțumește, am venit cu gândul să nu pierdem, să ne îndeplinim obiectivul, îmi felicit jucătorii pentru tot acest parcurs, nu au fost condiții ușoare, nu au fost meciuri ușoare, e o rivalitate dusă dincolo de limitele fair-play-ului în Vâlcea, vizavi de Damila, am intrat în tot felul de speculații. Nu se pune problema de a fi motivat, sau de a nu fi motivat, întotdeauna am încercat să jucăm atât cât am putut, cât ne-a permis adversarul, în fiecare meci ne-am gândit să dăm totul, uneori ne-a ieșit, alteori nu, însă, întotdeauna am intrat cu gândul nu de a  face figurație. Indiferent de rezultatul din meciul cu Damila, vom fi făcuți cumva, de unii sau alții. Rivalitatea e bună, dar în limite, nu să fim făcuți blatiști. Am trăit clipe de groază după meciul cu Corona, când jucătorii au fost înjurați din primul, până în ultimul moment”, a declarat Alexandru Pelici, citat de Gazeta nouă.

Marius ANGHEL 27 May. 2013, 12:49 Campionat
Pe aceeași temă