Pelici, după egalul cu liderul: „Șansa s-a numit Fildan. Se dovedește a fi portarul de care aveam nevoie”

Marius ANGHEL 05 Oct. 2014, 16:08 Campionat

FC Bihor, „lanterna roșie” a Seriei a II-a înaintea etapei a 6-a, a produs surpriza sâmbătă prin egalul pe care l-a obținut în fața liderului Metalul Reșița. Orădenii au deschis scorul din minutul 20 prin Pascariu (foto jos) și au condus până în minutul 75, atunci când Buhăescu a restabilit egalitatea, dar ar fi putut pierde în ultima fază a meciului. Atunci, același Buhăescu a avut ocazia să înscrie din penalty, însă Fildan a apărat în minutul 90+3, menținând scorul egal.

La finalul meciului, antrenorul gazdelor, Alexandru Pelici, a recunoscut superioritatea Metalului și a vorbit despre șansă, însă despre o șansă care s-a dovedit a fi portarul Călin Fildan.

„A fost un meci în care am întâlnit liderul la zi al campionatului, o echipă care are în componență jucători cu calitate, care pot să facă diferența și tocmai din acest motiv astăzi rezultatul este care este. Dacă ar fi să analizăm după ultima fază, în care puteam să pierdem toate cele trei puncte, putem spune că am avut, nu știu dacă șansă, pentru că șansă s-a numit Fildan. El și-a făcut datoria. Este al doilea joc în care Fildan are în același minut, 93, intervenție extraordinară, după cel de la Vâlcea, astăzi la fel a apărat un penalty și bravo lui, se dovedește a fi portarul de care aveam nevoie. Păcat că nu am reușit să ținem acel rezultat, păcat că nu am reușit să înscriem, pentru că am avut două ocazii monumentale la 1-1, în minutul 87”, a declarat Pelici.

Foto: eBihoreanul

Marius ANGHEL 05 Oct. 2014, 16:08 Campionat
Pe aceeași temă