Pelici: „Doar lovitura liberă a lui Stancu a făcut diferența”

Marius ANGHEL 09 May. 2013, 12:09 Campionat
Pelici:**

După un start excelent de retur, CSM este în cădere liberă, suferind trei eșecuri în ultimele patru etape. Trupa lui Pelici a pierdut aseară în Zăvoi, 0-1 cu CS Mioveni, la capătul unui joc echilibrat, al cărui deznodământ a fost decis de Ionuț Stancu, care a înscris dintr-o lovitură liberă de la 35 de metri.

Fiecare echipă a fost mai activă în câte o repriză. În prima parte, Szabo a irosit o ocazie monumentală pentru vâlceni, șutând în portar de la doar șase metri. În partea secundă, aregeșenii au fost mai periculoși și au avut și o bară prin Dragalina.

„Cred că oricare dintre echipe putea să câștige, dar se putea termina și egal, nu ne-a suprins Mioveni cu nimic. Ne-a surprins doar acea execuție din lovitură liberă, care a făcut diferența. Băieții și-au dorit mult, nu am ce le reproșa, am avut multe situații în prima repriză, poate trebuia mai multă atenție la finalizare, dacă deschideam scorul, nu cred că mai pierdeam. Din păcate am pierdut, mergem înainte, felicit echipa pentru atitudinea arătată după dezastrul de la Timișoara, au dat mult, dar atât am putut azi, nu ne-a surâs nici șansa. Mi s-a părut de pe bancă că am avut și un penalty clar la 0-0, când Potopea a fost tras de tricou în careu, aștept să văd reluarea” a spus Alex Pelici.

Sâmbătă, CSM stă, dar acumulează trei puncte la masa verde după retragerea Unirii. „Este o pauză binevenită pentru noi, venim după două eeșcuri consecutive. Apoi intrăm în ultimul calup de patru jocuri, sperăm să realizăm obiectivul, salvarea de la retrogradare. Dacă câștigam cu Mioveni, puteam urca până pe locul 5, ar fi fost extraordinar, eram deja salvați, așa, mai avem de muncit”.

Articol scris de Adi GEORGESCU
Foto: Dan LIXANDRU

Marius ANGHEL 09 May. 2013, 12:09 Campionat
Pe aceeași temă