Pelici anunță că din vară ar putea pleca: „Nu cred că mai continui la Vâlcea”

Marius ANGHEL 18 May. 2013, 17:23 Campionat
Pelici anunță că din vară ar putea pleca:**

După eșecul de azi cu Corona, scor 0-1, dezamăgit de reacția suporterilor, dar și de cea a autorităților locale, antrenorul CSM-ului, Alexandru Pelici spune că va părăsi Zăvoiul la vară. Pelici și-a apărat jucătorii, deși aceștia au avut o evoluție foarte modestă.

„Vreau să îmi fac treaba ca antrenor, echipa să fie matematic salvată, nu plec la greu, dar sincer, nu cred că mai continui la Vâlcea, asta pot spune de acuma. Nu am venit să fiu făcut blatist, sau să vină oameni în vestiar înaintea jocului să ne avertizeze să ne apărăm corect șansele!”. Pelici face referire la faptul că viceprimarul Ioniță a fost la vestiare înaintea jocului, încercând să motiveze echipa cu o primă.

Tehnicianul vâlcenilor spune că echipa a dat totul și în disputa cu Corona. „Sunt dezamăgit de rezultat, nu neapărat de joc, pentru că în a doua repriză, Corona nu a trecut de patru ori centrul terenului, dar și-a luat punctele. Am încercat să revenim, dar nu am reușit să egalăm și să scoatem punctul sau punctele pe care ni le doream foarte mult. Nu am ce le reproșa jucătorilor, decât greșelile personale și inexactitățile în fața porții, mă doare mult cum suntem catalogați de unii suporteri, le mulțumesc celor care au fost alături de noi. Dăm totul mereu, uneori putem mai mult, alteori mai puțin, asta vreau să înțeleagă oamenii care vin la stadion”.

Pelici declară că nu are treabă cu echipele care se bat la promovare. „Nu e treaba mea ce se întâmplă la Damila, la Brașov sau Poli. Am încercat, dar nu am putut, noi ne batem pentru evitarea retrogradării, sunt greșeli persoanle, ce să le facem, să le luăm gâtul? Am făcut mai multe puncte în tur și ai avem trei jocuri de disputat, am fost angajat să salvez echipa, nu să fiu prima în retur. Am pierdut patru jocuri din ultimele cinci, e o pasă proastă pentru că nu marcăm, dar ne doare să fim înjurați, încă suntem în obiectiv”.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

 

Marius ANGHEL 18 May. 2013, 17:23 Campionat
Pe aceeași temă