Pelici: „Acum avem liniște”. Ce planuri are antrenorul pentru ultimele meciuri din play-out, dar și după ce se termină campionatul

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 11 Apr. 2015, 10:02 Campionat
Pelici:

După victoria cu FC Caransebeș de vineri, din cadrul etapei a doua a play-out-ului Seriei a II-a a Ligii 2, scor 1-0, antrenorul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Alexandru Pelici poate respira în sfârșit liniștit, deși CSM era matematic salvată încă de la finalul rundei trecute, câștigate și ea.

„Îmi felicit jucătorii, în momentul de față și matematic nu mai avem nicio emoție cu retrogradarea. Am reușit să facem un ecart de puncte care să ne dea liniște, să abordăm ultimele patru jocuri fără presiune. Am întâlnit o echipă bună. Cred că dacă se face un clasament al jocurilor din iarnă încoace este pe primele locuri, iar despre Alin (n.r. Alin Artimon, antrenorul Caransebeșului) nu mai are rost să vorbesc. Este un antrenor foarte bun, care a fost și la Vâlcea”, a declarat Pelici la conferința de presă susținută la finalul jocului.

„Nu se știe niciodată de unde sare iepurele”

Tehnicianul din Zăvoi a oferit vineri o șansă la doi jucători tineri, Denis Dumitrașcu și Ovidiu Mihai, fiind de așteptat ca în ultimele patru jocuri să testeze jucători de 18 ani. „Ne dorim să testăm și jucători tineri, dar, ca să apară în echipă juniori, trebuie să merite. Azi a intrat foarte bine Denis, a avut răbdare, chiar dacă în unele momente era nemulțumit. E firesc când nu joci, a știut să tragă mai departe și să se antreneze” a anunțat Alex Pelici.

Chiar dacă CSM încheie campionatul pe data de 9 mai, antrenorul are o veste tristă pentru elevii săi. „Până la sfârșitul lunii mai ne vom antrena în continuare. Ne dorim să facem și jocuri amicale prin județ, să cunoaștem oameni, jucători. Nu se știe niciodată de unde sare iepurele, poate găsim jucători tineri și interesanți pe acolo. CSM este echipa județului, trebuie să fie iubită, oamenii trebuie să ne cunoască, să știe ce fel de oameni suntem, suntem persoane obișnuite”.

30 de puncte are CSM Râmnicu Vâlcea după desfășurarea etapei a doua din play-out. FC Caransebeș, echipa pe care tocmai a învins-o, e pe locul 2 cu 22 de puncte, urmată de FC Bihor (18 puncte) și Șoimii Pâncota (17 puncte).

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 11 Apr. 2015, 10:02 Campionat
Pe aceeași temă