Pandurii, cu trei deplasări consecutive. Tibi Bălan vrea puncte: „Mergem cu gândul să câștigăm orice minge”

Pandurii, cu trei deplasări consecutive.** Tibi Bălan vrea puncte:

După ce a debutat cu stângul pe banca echipei Pandurii, chiar cu prilejul meciului de inaugurare al stadionului Municipal din orașul lui Brâncuși, Tiberiu Bălan vrea să revină la Târgu Jiu cu puncte. Va avea ocazia, fiindcă echipa sa va juca următoarele trei meciuri în deplasare. 

Primul va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, la Mioveni, după care se va deplasa la Constanța, weekendul următor. În etapa a 17-a, intermediară, Pandurii trebuia să primescă vizita Daco Getica București, echipă retrasă între timp din campionat, iar pe 16 noiembrie va juca la Rapid.

„Mergem cu gândul să câștigăm orice minge, să nu facem cadouri, să fim organizați și să jucăm pentru puncte. Încercăm să fim cât mai pragmatici. Ca să câștigăm, în primul rând, trebuie să nu oferim adversarului prea multe oportunități de a înscrie. Echipa s-a pregătit destul de bine în această săptămână, i-am cunoscut pe băieți și acum pot să vorbesc din alte puncte de vedere. Încerc să le pun cât mai bine în evidență calitățile. Sper să înțeleagă cât mai repede ce vreau de la ei și să fim cât mai atenți pe faza defensivă, fiindcă ei au jucători foarte buni, care au cochetat cu Liga 1. Ne așteaptă un meci foarte greu cu o echipă solidă, care vine după două înfrângeri, dar mergem acolo cu gândul să dăm totul. Obiectivul meu este să câștig toate cele trei deplasări, așa voi gândi tot timpul”, a declarat Tibi Bălan.

Încrezător s-a arătat și Gabriel Oiță, care a admis că un succes la Mioveni ar fi considerat o surpriză. „Mergem încrezători să scoatem un rezultat bun, de aceea ne pregătim în fiecare zi. Ne așteaptă un joc foarte greu. Ținând cont de locul în clasament, putem spune că ar fi o surpriză să câștigăm la Mioveni”, a spus fundașul Pandurilor.

Înaintea desfășurării etapei a 15-a, Pandurii Târgu Jiu ocupă locul 18, cu 7 puncte. CS Mioveni e lider, cu 27 de puncte.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
 

Pe aceeași temă