Pandurii a scăpat încă o dată de faliment! Cum a driblat de această dată Tribunalul conducătorul din umbră Marin Condescu

Marius ANGHEL 16 Mar. 2018, 00:30 Campionat
Pandurii a scăpat încă o dată de faliment!** Cum a driblat de această dată Tribunalul conducătorul din umbră Marin Condescu

Pandurii Târgu Jiu își continuă agonia. Tribunalul Gorj a decis în ședința de pe 14 martie să amâne până la sfârșitul lunii cererea de intrare în faliment a clubului gorjean din Liga 2. Marin Condescu, principalul creditor privat al clubului, spune că amânarea cererii a fost luată după ce instanța a fost informată că săptămâna viitoare va avea loc Adunarea Creditorilor a clubului Pandurii, ședință în cadrul căreia poate decide orice, fiindcă are votul majoritar.

„Am convocat Adunarea Creditorilor pentru a discuta despre sursele de venit pe care clubul le va avea în perioada următoare. Vom prezenta aceste surse instanței de judecată și cred că vom putea convinge că nu suntem în situația de faliment, așa cum eronat a formulat cerere anul trecut administratorul judiciar al clubului”, a declarat, citat de pandurul.ro, Marin Condescu.

În această săptămână, administratorul judiciar Emanoil Ciobanu punea întrebări cum poate un club ca Pandurii să supraviețuiască, în ciuda faptului că niciunul dintre asociați nu-și mai dorește ca echipa să își continue activitatea. „E un caz atipic. N-am mai întâlnit un caz în care o firmă să funcționeze împotriva voinței asociaților. Ce se întâmpla mai departe, va decide instanța. Clubul poate continua activitatea fără niciun sprijin de la asociați? Activitatea sportivă nu se poate autofinanța în aceste situații. Niciunde în lume. Nu numai la Târgu Jiu. Dacă nu există sprijin de niciunde, el nu se poate autofinanța”, a explicat, la Radio Infinit, Ciobanu.

Asociații Complexul Energetic Oltenia, Consiliul Județean Gorj, Consiliul Local Târgu Jiu, Artego și USMO nu au mai finanțat clubul de mai bine de un an de zile, însă, cu toate aceste, Pandurii supraviețuiește în campionatul Ligii 2 și a început anul 2018 cu două victorii în două meciuri.

Marius ANGHEL 16 Mar. 2018, 00:30 Campionat
Pe aceeași temă