Pandurii a înregistrat surpriza etapei a 7-a și a bifat prima victorie în acest sezon. Bogoi, după meciul cu Metaloglobus: „După aspectul jocului, am meritat cele trei puncte”

Marius ANGHEL 16 Sep. 2019, 16:10 Campionat
Pandurii a înregistrat surpriza etapei a 7-a și a bifat prima victorie în acest sezon.** Bogoi, după meciul cu Metaloglobus:

Analizând evoluția din debutul acestui sezon și componența loturilor echipelor, marea surpriză a etapei a 7-a a reprezentat-o rezultatul obținut de Pandurii în deplasarea de sâmbăta trecută de la București. Formația gorjeană, penultima în clasament înaintea acestei runde, a câștigat cu 1-0 cu Metaloglobus, o echipă clasată pe locul 6 și care în ultimele cinci meciuri ale sale, incluzându-l și pe cel din Cupa României, obținuse patru victorii și un egal, deci era pe val.

Trupa antrenată de Marius Măldărășanu, învingătoarea fără emoții a Ripensiei (3-0) și a Universității Cluj (2-0) sau egala Mioveniului (2-2) în deplasare, argeșenii fiind una dintre ultimele două echipe neînvinse în acest sezon, a capotat pe teren propriu în fața puștilor de la Pandurii. Cu golgheterul campionatului pe teren, Metaloglobus n-a fost în stare să înscrie în poarta lui Mihai Cotolan, ba chiar a fost surprinsă pe un contraatac, iar Nicolae Cotolan, fratele goalkeeperului, a înscris golul decisiv în minutul 80.

Astfel, în etapa a 7-a, Pandurii a reușit să înscrie al treilea ei gol în acest sezon și să obțină prima victorie în campionat. Cu cinci puncte acumulate, formația gorjeană, care are 10 goluri încasate până acum, a urcat o poziție în clasament, pe 18, fiind la egalitate cu cele două echipe din fața sa, ASU Poli și FK Csikszereda, care au însă un golaveraj mai bun. Sub ea sunt „U” Cluj (3 pct.) și Sportul Snagov (0 pct.).

„Este un rezultat foarte bun pentru noi. După aspectul jocului, am meritat cele trei puncte. Am jucat din minutul 1 până în minutul 90 și am crezut în șansa noastră. Le-am pus destule probleme, am avut câteva ocazii chiar din prima repriză. Am întâlnit un adversar valoros, și individual, și colectiv, care venea după patru-cinci victorii. Ultimele trei meciuri le-am făcut destul de bune și consider că am luat puține puncte după jocul prestat, dar a venit această victorie și sperăm în continuare să mergem pe aceeași linie. Avem jucători tineri și foarte tineri. A dat Cotolan gol la acest meci. Mă aștept la reușite de la toți jucătorii care intră pe teren”, a declarat, citat de panduriics.ro, antrenorul Adrian Bogoi după meciul cu Metaloglobus.

În etapa următoare, Pandurii joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu UTA. Arădenii sunt clasați pe locul 4, cu 13 puncte. În ultimele două meciuri de acasă, gorjenii au înregistrat același rezultat: 0-0, cu Viitorul Pandurii și SCM Gloria Buzău.

Foto: Pandurii Târgu Jiu

Marius ANGHEL 16 Sep. 2019, 16:10 Campionat
Pe aceeași temă