Pancu poate rămâne la Rapid până „își găsește altceva.” Ce spune Victor Angelescu despre demiterea legendei clubului și când vor avea loc negocierile cu noul antrenor

Marius ANGHEL 10 Mar. 2020, 12:01 Campionat
Pancu poate rămâne la Rapid până

Victor Angelescu (foto, în stânga), principalul acțional al clubului Rapid, a vorbit, marți, la ProSport LIVE, despre situația antrenorului Daniel Pancu, demis luni. Acesta i-a propus legendei clubului giuleștean să rămână în cadrul clubului până își găsește un nou angajament.

Totodată, Angelescu a vorbit și despre posibilul înlocuitor al lui Daniel Pancu.

„Am luat o decizie și urmează ca astăzi să negociem cu persoana la care ne-am gândit și să vedem dacă o să ajungem la un acord. Nu pot să dau detalii acum, pentru că nu e nimic stabilit. Trebuie să ajungem la un acord din punct de vedere financiar și contractual. Avem și alte variante. Este un plus dacă au trecut rapidist, dar nu ne-am gândit doar la asta. Am avut toți aceeași variantă, dar au existat și altele.

Nu știam de mesajul lui Pancu, dar bănuiesc că a primit mesaje de la fanii Rapidului. E o legendă a clubului și e normal. Situația este aceeași ca ieri. Astăzi o să ne vedem cu el și o să ajungem la un acord. Nu pot să dau detalii din negocieri, dar sunt mai multe variante. Poate el își dorește să rămână în cadrul clubului până își găsește altceva. Dacă el vrea, atunci e binevenit. El vrea să aibă o carieră de antrenor, dar noi suntem de acord ca el să rămână până își găsește altceva. Nu am vorbit cu Pancu despre înlocuitorul lui, dar o să discutăm și cu el despre asta. Nu e decizia lui Daniel Pancu, ci a conducerii. Dacă totul merge ok, atunci mâine o să anunțăm noul antrenor al Rapidului”, a declarat Angelescu la ProSport LIVE.

Tot astăzi, clubul Rapid a anunțat printr-un comunicat„Daniel Pancu rămâne la dispoziția clubului, așa cum a făcut-o de-a lungul întregii sale cariere, responsabilitățile sale urmând a fi stabilite în zilele următoare. Prioritară pentru club este numirea unui Director Tehnic, care să asigure șocul pozitiv la echipă și să reușească să continue sezonul și munca lui Daniel Pancu. Numele său va fi anunțat oficial, în curând.”

Pancu a anunțat că nu va demisiona și că lasă clubul să ajungă la un acord cu agentul său pentru o despărțire amiabilă, dacă și că nu își mai dorește să continue la Rapid având în vedere îndepărtarea sa forțată.

Daniel Pancu a preluat ca antrenor Rapid în octombrie 2018, în sezonul trecut, în Liga 3, când i-a luat locul lui Constantin Schumacher. Pancu a reușit să promoveze echipa giuleșteană în Liga 2, iar în acest sezon, după 24 de etape, o lasă pe locul 6, la doar două puncte sub CS Mioveni, clasate pe al doilea loc promovabil, și tot la două sub Turris Oltul, echipe de pe 3, poziție care duce la barajul pentru promovare.

 

 

 

Marius ANGHEL 10 Mar. 2020, 12:01 Campionat
Pe aceeași temă