Pancu: „Nu avem nicio veste de la patroni, suntem practic naufragiați la ProRapid”

Marius ANGHEL 17 May. 2014, 22:23 Campionat

Daniel Pancu a declarat, sâmbătă, că este normal ca suporterii să protesteze față de acționarii Adrian Zamfir și Nicolae Cristescu, deoarece jucătorii rapidiști sunt neplătiți de mai multe luni și sunt „naufragiați la Pro Rapid”, neavând nicio veste de la patroni.

„E normal să strige suporterii, noi suntem neplătiți de atâtea luni, nu avem nicio veste de la patroni, suntem practic naufragiați la Pro Rapid. Ultimii bani i-am luat înainte de meciul cu Iași, din sezonul regulat. Dar și atunci au fost doar 25 la sută dintr-un salariu”, a spus Pancu.

El a precizat că pentru Rapid era foarte important să se impună în meciul de sâmbătă cu FC Clinceni, câștigat cu scorul de 2-1. „Era foarte important să câștigăm azi, pentru că dacă obțineam doar un egal am fi avut emoții până la sfârșit. Dar cu cinci puncte distanță de Clinceni, dacă vom câștiga cele două meciuri de acasă cu Bacău și Iași, suntem promovați. Cred că este clar că din punct de vedere sportiv suntem mai buni decât Clinceni”, a adăugat Pancu.

Tehnicianul Viorel Moldovan consideră că Rapid a controlat în întregime jocul cu FC Clinceni: „Am controlat acest joc în întregime. Nu mi s-a părut niciun moment că adversarii de la Clinceni ne pot pune probleme. Mergem înainte și sper să obținem promovarea pentru a ne întoarce în Liga I. Martin a dat gol din nou, dar trebuie să rămână cu piciarele pe pământ. În același timp trebuie să spunem că el are prin golurile marcate o contribuție importantă la rezultatele Rapidului”.

Atacantul Daniel Niculae a declarat că vrea ca Rapid să promoveze în Liga I, deoarece s-a săturat ăs vadă în primul eșalon partide ale unor echipe fără istorie. „Vreau să promovăm sportiv și să luăm licența, pentru că m-am săturat să vedem meciuri la televizor ale unor echipe din comune limitrofe marilor orașe, cu patru spectatori în tribună. Nu mai avem echipe cu istorie ci doar echipe susținute de primării”, a afirmat Niculae.

Formația Rapid a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa FC Clinceni, într-un meci din etapa a șasea a play-off-ului primei serii din Liga a II-a.

Golurile au fost marcate de Pancu 37 (penalti) și Martin ’53 pentru Rapid, respectiv Rusu ’28 pentru Clinceni.

â–ºRapid: Gordin – I. Voicu, D. Lung, Al. Iacob, N. Vasile – V. Negru, Em. Dică (Selagea ’46) – Al. Coman (M. Stoica ’90), Pancu (Ct. Păun ’86), M. Martin – D. Niculae
Antrenor: Viorel Moldovan

â–ºClinceni: Bolboașă – Al. David, Vițelaru, Marciuc, Art. Karamyan – Vențer, Pușcaș, B. Pătrașcu, Arm. Karamyan (D. Tătar ’56)- Konyeha (I. Roșu ’70), V. Rusu (Olariu ’76)
Antrenor: Florentin Rădulescu

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)
Foto: Răzvan LUPICĂ‚

Marius ANGHEL 17 May. 2014, 22:23 Campionat
Pe aceeași temă