Pancu: „Îmi doresc mult să promoveze Rapidul și Iașiul”

Marius ANGHEL 24 Oct. 2013, 00:08 Campionat
Pancu:**

Daniel Pancu, autor a două goluri în restanța din etapa a VII-a a Seriei I a Ligii a II-a dintre CSMS Iași și Rapid București, a declarat că își dorește ca ambele echipe ce s-au duelat miercuri să promoveze în Liga I la finalul sezonului.

„Este un rezultat echitabil, am jucat puțin mai bine decât gazdele. E un punct important, pentru că sigur ne vom întâlni și în play-off cu formația ieșeană. Despre goluri, ce să spun, astea sunt execuțiile mele. Le exersez mult la antrenamente și de multe ori îmi ies. Mă bucur că am reușit să-mi ajut echipa, că mi-au ieșit și astăzi. Nu m-am bucurat la goluri pentru că Iașiul este orașul meu de suflet, orașul în care m-am născut. Îmi doresc mult să promoveze Rapidul și Iașiul”, a spus Daniel Pancu.

Înjurat pe parcursul meciului de fanii ieșeni, Pancu a menționat că nu îl surprinde această reacție: „Nu m-au surprins huiduielile suporterilor ieșeni. Lumea plătește bilet și e normal să se comporte cum vrea. Nu mă suprinde reacția lor, nu știu care este cauza acestei atitudini. Nu este vina mea că nu am venit la Iași. Eu am vrut să mă întorc acasă, la echipa din Iași, dar nu am fost dorit. Va veni vremea când voi putea spune mai multe!”.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: Dan DUȚĂ‚

Marius ANGHEL 24 Oct. 2013, 00:08 Campionat
Pe aceeași temă