Pancu despre tratativele cu investitorul din Yemen: „O glumă care trece pe lângă noi”

Marius ANGHEL 10 May. 2014, 23:57 Campionat

Atacantul echipei Rapid, Daniel Pancu, a declarat, sâmbătă, la finalul partidei cu Unirea Slobozia, că nu crede în tratativele dintre acționarul clubului, Adrian Zamfir, și investitorul din Yemen și consideră totul doar „o glumă care trece pe lângă jucători”.

Întrebat ce părere are despre Hussein Abdullah Hussein Al Ahmar, fiul unui șeic din Yemen care a fost prezent în tribună la meciul cu Unirea Slobozia, Pancu a răspuns: „Nu cunoaștem prea multe. Au fost multe astfel de tratative cu mulți oameni, dar nu s-au finalizat. Așa că până nu va fi ceva concret noi, jucătorii, nici nu le luăm în seamă. Sunt niște glume care trec pe lângă noi”.

„Ar trebui scrisă o pagină frumoasă în istoria acestui club pentru jucătorii actuali”

Căpitanul este de acord cu Ionuț Voicu, jucător care i-a numit „nesimțiți” pe acționarii FC Rapid, Adrian Zamfir și Nicolae Cristescu. „Suntem jigniți toți (n.r. – de acționarii clubului) pentru că suntem mințiți în continuu de un an și cred că Ionuț Voicu a spus un lucru potrivit. Nu cred că jucătorilor care sunt acum la Rapid li se vor face statui, dar cred eu că ar trebui scrisă o pagină frumoasă în istoria acestui club pentru ei. Acești fotbaliști joacă în niște condiții de amatorism total, dar ei se comportă ca niște profesioniști”, a explicat atacantul.

„Și Dumnezeu vrea Rapidul în Liga I”

Pancu este de părere că Dumnezeu vrea ca Rapid să promoveze în Liga I după ce adversarii din partida de sâmbătă au ratat două lovituri de la 11 metri. „Situația este în continuare destul de neclară la club, am început mai slab meciul, dar e bine că ne-am revenit pe final și am egalat. Cred că și Dumnezeu vrea Rapidul în Liga I pentru că adversarii noștri au ratat două penaltiuri și pe final puteam chiar să câștigăm”, a adăugat Daniel Pancu.

Echipa Rapid a încheiat la egalitate, scor 2-2, partida de pe teren propriu cu Unirea Slobozia contând pentru etapa a V-a a play-off-ului Seriei I a Ligii a II-a. Formația condusă de Viorel Moldovan a obținut o remiză în zece jucători după ce fusese condusă cu scorul de 2-0.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)
Foto: Alexandru HOJDA

Marius ANGHEL 10 May. 2014, 23:57 Campionat
Pe aceeași temă