Pancu a izbucnit după primul meci în Liga a doua: „De acum mă voi implica personal! Cine nu are sânge în instalație, să plece”

Marius ANGHEL 07 Sep. 2013, 19:44 Campionat
Pancu a izbucnit după primul meci în Liga a doua:**

Rapidul a debutat sâmbătă în liga a doua, dar giuleștenii au simțit din plin efectul ultimelor evenimente de la echipă. Rapidul nu a reușit decât un egal, 1-1, în deplasarea de la ACS Berceni, iar Pancu spune că e cazul să ia măsuri. „De acum mă voi implica personal”, a declarat atacantul Rapidului, cel care a marcat și golul giuleștenilor.

Pancu: „Cine vrea să joace la Rapid trebuie să dea totul”

„Este cu totul alt fotbal în comparație cu Liga I, trebuie să ne obișnuim foarte repede. Au fost probleme de organizare, este regretabil că jucători de 20 de ani nu au vrut să se antreneze și au avut crampe în timpul meciului. De acum, eu mă voi implica personal în astfel de lucruri. Cine vrea să joace la Rapid trebuie să dea absolut totul!”, a spus Pancu la Digi Sport.

Pancu pune piciorul în prag

„Publicul nostru fantastic acceptă și o înfrângere la multe goluri diferență. Singurul lucru pe care ei îl cer este dăruire totală și sânge în instalație. Dacă nu ai astfel de lucruri, du-te la Sportul sau Progresul, unde nu ai presiune, joci fără spectatori și ești liniștit. Mă simt extraordinar de bine, problemele mele de ordin fizic au fost din cauza unor operații la spate. Eu nu simt oboseala”, a mai spus Pancu

VEZI o GALERIE FOTO de la meci

Foto: Alexandru HOJDA

Marius ANGHEL 07 Sep. 2013, 19:44 Campionat
Pe aceeași temă