„Păcat că nu am fructificat mai multe dintre ocazii”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 16 Mar. 2014, 21:20 Campionat

După două eșecuri în toamnă, antrenorul vâlcenilor, Claudiu Niculescu, și-a învins echipa la care s-a lansat ca jucător, FC Universitatea Craiova.

„Știam că Universitatea are jucători de mare calitate, care au jucat în Liga I și chiar la națională, eram convins că vom avea un joc dificil. Pot spune cu fermitate că victoria noastră este pe deplin meritată, regret doar că nu am fructificat mai multe ocazii. Dacă marcam în prima repriză, când am avut 3-4 ocazii clare, echipa se descătușa și altfel decurgea jocul în partea secundă. Rămân cele trei puncte, asta ne interesa, cu ele rămânem în clasament, felicit întreaga echipă, este o victorie mare. Nkongue a făcut un joc mare, jocul lui a fost excelent, este într-o creștere evidentă, dar toți jucătorii sunt importanți pentru mine, chiar și cei care au stat pe bancă sau care nu au prins lotul, așa am reușit să avem rezultate, ca un grup unit. Publicul a fost exemplar, au venit și mai mulți față de jocurile trecute, sper ca meciurile viitoare să vină și mai mulți, până se va umple Zăvoiul, țin să le mulțumesc din partea echipei pentru susținere” a spus Niculescu.

De mai bine de un an, de când a venit la Vâlcea, Claudiu Niculescu nu a pierdut niciun joc de campionat disputat pe teren propriu, nici la Damila, nici la CSM.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 16 Mar. 2014, 21:20 Campionat
Pe aceeași temă