Oprița, supărat pe atitudinea suporterilor reșițeni: „Au plecat fără să aplaude băieții, au întors spatele echipei”

Marius ANGHEL 23 Nov. 2014, 17:38 Campionat
Oprița, supărat pe atitudinea suporterilor reșițeni:**

Antrenorul Metalului Reșița a taxat din nou atitudinea microbiștilor care asistă la meciurile rosso-nerilor din Valea Domanului. După ce că vin în număr mic, nici nu încurajează echipa, ba dimpotrivă, îi apostrofează pe antrenor și jucători!

Daniel Oprița s-a arătat nemulțumit în mai multe rânduri de numărul mic al reșițenilor care vin pe Stadionul „Mircea Chivu” la meciurile echipei ce s-a aflat etape bune pe primul loc. În timpul jocului de sâmbătă, cu CS Mioveni, a avut chiar câteva schimburi de replici cu fanii de la Tribuna I care dădeau indicații tehnico-tactice și comandau schimbări.

La finele întâlnirii încheiate la egalitate, 1-1, antrenorul Metalului s-a arătat foarte dezamăgit de atitudinea spectatorilor prezenți în Valea Domanului. „Nu prea mă mai interesează. Nici nu merită până la urmă să mă mai agit. Au plecat toți, nici măcar nu i-au salutat pe băieți. Sunt alte echipe care stau mai bine ca noi, am avut și noi probleme, nu e ușor. Încercăm cu ce avem să câștigăm toate meciurile. Am pierdut niște puncte, dar puteam câștiga și cu Pâncota, și cu Mioveniul. Se putea mai mult azi și meritam victoria, dar așteptam altceva și de la public. Suntem acolo sus, pe locurile 2-3 și în spatele lui Poli, care are buget de trei milioane. Încă nu e totul terminat. Au plecat fără să aplaude băieții, au întors spatele echipei. Cu puțină șansă puteam câștiga, și astăzi, și cu Câmpina”, a spus Oprița, citat de Express de Banat.

Antrenorul e atât de supărat încât parcă ar prefera să joace fără spectatori. Așa ar fi sigur că nimeni nu-i va mai apostrofa băieții săi atunci când nu le iese ceva. „Nu ne ajută cu nimic, mai mult ne încurcă! În loc să ne încurajeze, comentează, schimbă-l pe ăla, bagă-l pe ăla!”, a adăugat Daniel Oprița, care despre meci a spus: ,,Se putea mai mult. Am plecat iar de la 0-1, am luat un gol foarte ușor. Echipa a jucat, a egalat repede și eu spun că am dominat jocul contra unei echipe bune. Puteam câștiga jocul, am avut acea ocazie din minutul 85. Eu nu prea vorbesc de arbitraj, dar eu spun că și cu Câmpina am avut penalty, am avut și acum în minutul 90, la Roman. S-a văzut cum l-a împins, am vorbit și cu jucătorul și mi-a spus că l-a împins, a fost penalty clar, dar nu l-a dat”.

Express de Banat scrie că la fel de adevărat este însă și faptul că victoriile cu Vâlcea și, mai ales, Poli, au fost aplaudate la scenă deschisă de câteva mii de reșițeni.

Metalul Reșița, ocupanta locului trei în clasamentul Seriei a II-a, la egalitate cu AFC Fortuna, echipa clasată pe locul doi, are cu patru puncte mai puțin față de liderul ACS Poli Timișoara.

Marius ANGHEL 23 Nov. 2014, 17:38 Campionat
Pe aceeași temă