Oprița știa că jucătorii săi vor reveni în joc la Oradea: „N-avem cum, trebuia să fim răsplătiți până la urmă”

Marius ANGHEL 05 Oct. 2014, 17:40 Campionat

Metalul Reșița s-a împiedicat la Oradea în fața ultimei clasate a seriei și a obținut un rezultat de egalitate, 1-1, deși în ultimul minut al prelungirilor ar fi putut să înscrie din penalty, însă portarul lui FC Bihor, Călin Fildan, a apărat execuția lui Vasile Buhăescu. Atacantul bănățenilor egalase în minutul 76 după ce Claudiu Pascariu deschisese scorul în prima repriză (20), în urma unei faze controversate în care portarul Zimmermann a cerut fault în atac.

La finalul meciului, antrenorului Metalului nu era deranjat de egalul în fața „lanternei roșii”, ba chiar și-a lăudat jucătorii pentru atitudinea din repriza a doua. Daniel Oprița a spus că era încrezător pe durata meciului că foștii săi coechipieri vor avea puterea să revină în meci.

„A fost un joc la care mă așteptam, echipa din Oradea să încerce să apere un punct, care-l aveau de la început, la 0-0. Am luat golul, nu știu dacă a fost fault la portar sau nu, nu mai contează. Nu știu dacă luam gol dacă nu apărea greșeala aceea. Se întâmplă, nu-i nicio problemă. Vreau să-mi felicit băieții care au arătat caracter, știam asta și așteptam de la ei să revină în a doua repriză. Am și vorbit cu ei la pauză că o să câștigăm jocul și în minutul 70-75 am zis, câștigăm. N-avem cum, pentru că am avut posesie, am pus presiune pe ei și trebuia să fim răsplătiți până la urmă”, a declarat tehnicianul reșițenilor, Daniel Oprița.

Iată faza în care Pascariu înscrie după ce-l împinge pe Zimmermann:

Metalul se menține în fruntea Seriei a II-a, însă acum are trei puncte în fața echipelor AFC Fortuna și CS Mioveni, 14 puncte față de 11. ACS Poli, care a stat în această rundă, e pe locul patru și are 9 puncte acumulate.

Foto: eBihoreanul

Marius ANGHEL 05 Oct. 2014, 17:40 Campionat
Pe aceeași temă