Oprița s-a descătușat după victoria din derby-ul cu FC Brașov. „I-am bătut rău ca joc. Ar trebui să le dea FRF trei puncte pentru că au ajuns o singură dată în careu”

Marius ANGHEL 11 Dec. 2016, 13:27 Campionat
Oprița s-a descătușat după victoria din derby-ul cu FC Brașov.**

Juventus și-a luat revanșa în fața Brașovului după înfrângerea suferită în tur, sâmbătă trecând, pe teren propriu, cu 2-1 de „stegari” și distanțându-se de ei la șapte puncte în chiar ultima etapă a anului 2016 în Liga 2. Liderul a deschis repede scorul prin Vasile Buhăescu (5), însă a obținut victoria abia pe final de joc, prin reușita lui Bogdan Chipirliu (86), după ce Ștefan Grigorie (51) restabilise egalitatea imediat după pauză.

La final derby-ului dintre primele două clasate, Daniel Oprița a ironizat jocul prestat de brașoveni. „Eu cred că celor de la Brașov le-a fost mai frică de noi decât de arbitraj. Eu, în situația lor, veneam la acest meci să câștig, nu să joc la un egal. Cu un egal aici se păstra diferența de patru puncte și chiar nu văd ce avantaj aveau. Am spus înaintea jocului că o să-i batem rău pe brașoveni, eu cred că i-am bătut rău ca joc, pentru că brașovenii au jucat numai cu mingi înalte. Ar trebui să le dea FRF trei puncte pentru că au ajuns o singură dată în careu. Nu mi-a fost frică de FC Brașov ca echipă, am vrut să câștigăm pentru ce s-a spus toată săptămâna înaintea jocului, dar și pentru felul în care am pierdut jocul de la Brașov. Mă bucur că băieții au fost motivați și au câștigat. Vrem să promovăm și astăzi am luat o opțiune serioasă”, a spus Oprița, citat de Monitorul Expres.

VEZI reacția lui Cornel Țălnar la declarațiile lui Oprița

Cu cele trei puncte câștigate sâmbătă, în etapa a 21-a a Ligii 2, a doua a returului și ultima din acest an, Juventus iernează pe primul loc cu 45 de puncte obținute în 19 meciuri. Pe poziția a doua promovabilă a urcat UTA Bătrâna Doamnă, cu 39 de puncte, în timp ce FC Brașov a căzut pe 3, poziție de baraj de promovare, cu 38 de puncte.

Campionatul Ligii 2 se reia, dacă nu vor fi amânarări, pe 25 februarie, atunci când Juventus stă, UTA joacă la Brăila, iar FC Brașov primește vizita Olimpeii, a patra clasată.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: HEPTA – SportPictures / Răzvan Păsărică

Marius ANGHEL 11 Dec. 2016, 13:27 Campionat
Pe aceeași temă