Oprița își felicită „gladiatorii”: „Am luat câțiva pumni, am căzut la pământ, dar ne-am ridicat ca la box și am câștigat”

Marius ANGHEL 19 Oct. 2014, 16:04 Campionat

Metalul Reșița și-a revenit după dușul rece de la Slatina și în etapa a 9-a a Ligii 2 a câștigat pe teren propriu în fața Unirii Tărlungeni. Liderul Seriei a II-a a demonstrat astfel că se simte cel mai bine în Valea Domanului, acolo unde a înregistrat cinci victorii în tot atâtea meciuri în acest sezon.

Jucătorii antrenați de Daniel Oprița s-au impus cu 2-1, reușitele fiind semnate de atacantul Vasile Buhăescu, în minutele 13 și 58. Pentru brașoveni a redus din diferență Liviu Nicolae în minutul 60.

„A fost un meci greu, după cum ați văzut. Terenul a fost greu, dar se pare că pe noi ne avantajează, parcă intrăm altfel, motivați, jucători adevărați. Am venit după meciul de la Slatina, unde am luat câțiva pumni, am căzut la pământ, dar ne-am ridicat ca la box și am câștigat. Că unii se așteptau ca după pumnii ăia de acolo să nu ne mai revenim, să rămânem la pământ. Dar băieții au arătat caracter, sunt gladiatori, așa cum le zic eu mereu, o echipă adevărată. Și-au dorit victoria astăzi. le-am spus că la liga a doua numai prin muncă se pot câștiga meciurile. Băieții au înțeles, îi felicit și sunt mândru de ei. Am zis că vreau șapte meciuri fără înfrângere, a trecut unul, mai avem șase”, a spus Daniel Oprița, citat de Arena bănățeană, la finalul meciului de sâmbătă.

Metalul Reșița se menține pe primul loc în Seria a II-a a Ligii 2 și are avans două puncte față de ACS Poli Timișoara.

Marius ANGHEL 19 Oct. 2014, 16:04 Campionat
Pe aceeași temă