Oprița felicită liderul pentru promovare și trage un nou semnal de alarmă pentru Metalul: „Ne-am simțit umiliți”. Puținii bani de pe bilete au fost împărțiți jucătorilor

Metalul Reșița a cedat fără drept de apel partida în urma căreia ACS Poli și-a asigurat matematic promovarea în Liga 1. Tehnicianul rosso-nerilor, Daniel Oprița, le-a urat baftă timișorenilor, dar a vorbit la final despre o situație neobișnuită la acest nivel. Astfel, gazdele și-ar fi dorit mai mult public la meciul de azi din play-off, pentru că veniturile din bilete nu au putut asigura decât 50 de lei de căciulă pentru jucătorii cărășeni neplătiți de luni bune.

„Nu știu dacă e echitabil rezultatul. Prima repriză a fost diferită. După ce am primit gol am căzut. Vorbeam în vestiar, zici că nu te afectează problemele din final, dar simțeau că nu au de ce să mai tragă. Valoare au, dar ne-a bătut Henrique în două meciuri. Ocazii am avut, nu mai contează să vorbesc despre meci. Îi felicit, să joace în Liga 1 cu succes. Multă lume zice că nu poate să joace cu echipa asta în Liga 1, dar dacă ne uităm pe nume și cu câteva achiziții o să facă față”, a declarat Daniel Oprița.

„Dacă pleacă toți, plec și eu”

Situația financiară a clubului cărășean este mai mult decât disperată, iar tehnicianul spera la un public mai numeros pentru această partidă. „Eu mi-am dat demisia de mult, dar nu pot să-i las acum pe băieți. Pentru ei am stat, unul a spus că nu mai are de ce să stea înainte de meci. Dacă pleacă toți, plec și eu, am numai de pierdut. Nu mai au bani, alții după două salarii neprimite plecau. O să-i las, că nu mai stau la vară, dar nu-i abandonez acum. Am strâns acum banii din bilete, nu erau foarte mulți și așa, să le dăm câte 50 de lei la băieți. Speram să strângem 50 de milioane, nu au venit foarte mulți… Nu știu ce pot să facă cu acești bani, să mănânce”, a mai spus antrenorul Metalului.

„Dacă prindem locul 2 e o situație fericită, Mioveniul are situație și un lot valoros. Nu e vina noastră, a staff-ului. Oamenii care ne conduc ne-au abandonat cum a început returul. Nu mă interesează… Nu mă milogesc, eu spun, nu se poate așa ceva. Ne-am simțit toți umiliți”, a mărturisit Daniel Oprița.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)
Foto: Marian CĂ‚RĂ‚VAN

Pe aceeași temă