Oprița, față în față cu echipa la care ține foarte mult, Petrolul: „Își joacă, în acest meci, ultima șansă la promovare. Sper să-i înving”

Marius ANGHEL 22 Apr. 2019, 16:52 Campionat
Oprița, față în față cu echipa la care ține foarte mult, Petrolul:**

Sub comanda lui Daniel Oprița, CS Mioveni a întâlnit în acest an două dintre echipele care luptă pentru promovare. Acasă, cu Chindia, galben-verzii au pierdut cu 1-4, la finalul acestui joc antrenorul spunând chiar că e gata să plece dacă asta își doresc conducătorii, iar la „U” Cluj s-a impus cu 2-1.

Mâine, de la ora 19:30, pe teren propriu o întâlnește pe Petrolul, formație care încă are șanse matematice la promovare, însă traversează o perioadă de criză și își joacă ultimele cărți. Partida încheie etapa a 31-a a Ligii 2 și regăsește ploieștenii pe locul 5, cu 59 de puncte, iar pe argeșeni pe poziția a 7-a, cu 48 de puncte.

Cu Petrolul, CS Mioveni încearcă să facă uitat eșecul din ultimele minute din derby-ul cu FC Argeș (scor 2-0). Totodată, pentru Daniel Oprița, meciul are și o altă însemnătate, el dorind acum să-și învingă fosta echipa, alături de care, când încă era jucător, a reușit să promovare în Liga 1.

„Este un meci greu, cu o echipă care și-a anunțat candidatura la promovare, dar care se află într-o situație dificilă. După părerea mea, își joacă în acest meci, ultima șansă la promovare, să prindă un loc chiar și de baraj. Vor da totul pe teren, dar și noi încercăm să câștigăm. Venim după înfrângerea cu FC Argeș, un meci care a contat mult pentru noi, pentru conducere, pentru suporteri, pentru toată lumea din jurul echipei și eu am încredere că băieții au dorință de revanșă și vor vrea să facă un meci bun, să se revanșeze cum spuneam, să facă uitat meciul trecut printr-o evoluție bună cu Petrolul. Nu există o favorită, este un meci echilibrat, în care oricine poate să câștige. Ei vin montați și motivați după cele două înfrângeri consecutive, dar noi n-avem nimic de pierdut și mi-aș dori să avem atitudine, să ne dorim mult. Este un meci contra unei echipe la care țin foarte mult, m-am simțit foarte bine acolo, am avut rezultate cu această echipă și am reușit performanțe frumoase cu ei, mă leagă amintiri plăcute de ei și de suporteri. Dar în acest meci sunt alături de echipa unde am contract și sper să-i înving!”, a declarat Daniel Oprița înaintea meciului cu Petrolul.

Dacă CS Mioveni după după eșecul cu FC Argeș (0-2), care i-a stopat trei victorii consecutive, Petrolul a pierdut în ultimele două jocuri (1-2 cu FC Argeș și 1-3 cu Luceafărul Oradea).

În meciul tur, Petrolul și CS Mioveni au remizat fără gol, scor 0-0, pe „Ilie Oană”.

Foto: Daniel Oprița, jucător al Petrolului, într-un meci chiar cu CS Mioveni, încheiat cu victoria ploieștenilor cu 3-1, la Strejnic, în sezonul în care reușeau revenirea în Liga 1.

Marius ANGHEL 22 Apr. 2019, 16:52 Campionat
Pe aceeași temă