Oprița e direct înaintea derby-ului FC Argeș – CS Mioveni: „Mergem să luăm trei puncte”. Aroganța galben-verzilor: au împărțit bilete și eșarfe chiar la Pitești

Marius ANGHEL 14 Apr. 2019, 16:35 Campionat
Oprița e direct înaintea derby-ului FC Argeș - CS Mioveni:

Dacă antrenorul Argeșului, Augustin Eduard, a vorbit despre derby-ul cu CS Mioveni ca despre un meci normal, trădându-și însă sentimentele când a spus că speră să vadă un stadion plin la Pitești, în schimb, antrenorul Daniel Oprița a vorbit sincer, a spus lucrurilor pe nume și a vorbit despre rivalitatea dintr cele două echipe.

Derby-ul județului Argeș și al etapei a 30-a a Ligii 2, FC Argeș – CS Mioveni, se dispută luni, pe stadionul „Nicolae Dobrin”, de la ora 18:00.

Ambele echipe vin după serii de trei victorii consecutive, au moralul foarte bun înaintea confruntării directe și sunt și ambiționate să ocupe poziția mai bună în clasament. În acest moment, după 29 de meciuri disputate, FC Argeș e superioară, fiind pe locul 6, cu 53 de puncte, în timp ce Mioveniul e imediat dedesubt, pe 7, cu 48 de puncte. O victorie a echipei lui Augustin Eduard ar mări avansul, în timp ce una a lui Daniel Oprița l-ar micșora la două puncte și ar relansa lupta pentru locul 6.

Oprița așteaptă un nou rezultat bun din partea jucătorilor săi. „Va fi un meci între două echipe aflate în formă bună, fiecare venind după câte trei victorii consecutive și cu un moral foarte bun. Există și această rivalitate locală, ambele își doresc să câștige și sper să fie un meci plăcut. Orice se poate întâmpla într-un derby! Va fi o partidă la fel de grea ca celelalte. Sunt meciuri la fel de grele și cu FC Argeș și cu Petrolul… Toate sunt la fel de grele, trebuie să le tratăm serios… Trebuie să tratăm și această partidă cum le-am tratat și pe cele dinainte… Cum am tratat jocurile cu Aerostar, cu „U” Cluj, adică foarte foarte serios. Avem în momentul de față patru rezultate pozitive și pot spune că am crescut de la joc la joc, dar se poate și mai mult de atât. Dacă îți dorești lucruri mărețe, trebuie mai mult. Am crescut, într-adevăr, de la joc la joc, dar mai avem de muncă, echipa poate să arate mult mai bine”, a spus Daniel Oprița.

Antrenorul Mioveniului a vorbit și de absenți, cât și de spectatorii pe care îi așteaptă în tribune. „În continuare, Coșereanu este nerefăcut și vom vedea cu Ayza, dacă o să reintre. Așteptăm și suporterii la acest meci să susțină echipa. Sper să vadă un spectacol frumos și să luăm cele trei puncte, să le facem o bucurie, dar și să continuăm parcursul bun din ultimele partide. Orice rezultat în afara înfrângerii este un rezultat bun, dar mergem să câștigăm trei puncte, însă la egal nu trebuie să considerăm un eșec. Jucăm în deplasare, cu o echipă care joacă foarte bine și care se putea bate la promovare dacă avea dreptul. Au în componență jucători buni, cu experiență”, a mai spus Daniel Oprița.

Altfel, sâmbătă seară, jucătorii, antrenorii și conducerea echipei din Mioveni au fost prezenți la Vivo Mall Pitești pentru a promova meciul de luni seară cu FC Argeș.

Aceștia au împărțit mai multe bilete la derby, dar și eșarfe cu însemnele clubului din Mioveni. După acțiunea petrecută în jurul orei 20:00, fotbaliștii lui Oprița s-au întors în cantonament.

În meciul tur, FC Argeș s-a impus la Mioveni cu 1-0, după golul lui Ionuț Șerban marcat la ultima fază, în minutul 90+4.

În confruntările anterioare, din sezonul precedent, la Mioveni a fost 0-0, iar la Pitești a câștigat CS Mioveni cu 1-0, cu un gol marcat de Cosmin Năstăsie în minutul 90+5.

Marius ANGHEL 14 Apr. 2019, 16:35 Campionat
Pe aceeași temă