Oprița: „Am avut și noroc”

Marius ANGHEL 01 Sep. 2014, 20:11 Campionat
Oprița:**

Metalul Reșița, cu noul căpitan, portarul Cristian Zimmermann, a pornit cu dreptul în noul sezon al Ligii a II-a de fotbal, Seria a II-a, prin victoria cu 2-1 în deplasare la Fortuna Poiana Câmpina.

Gazdele au deschis scorul încă din minutul 12, după o acțiune a lui Munteanu, finalizată de Honciu. Replica rosso-nerilor nu s-a lăsat așteptată, aceștia au riscat, dar, așa cum avea să declare antrenorul Daniel Oprița, au avut și noroc, iar în final s-au putut bucura de victorie și de primele trei puncte din acest sezon. Golurile au venit pe final de meci. Mai întâi, în minutul 82, atacantul Claudiu Ionescu a reușit egalarea, fructificând cu o lovitură de cap centrarea de pe stânga venită de la fostul jucător al echipei din Câmpina, Florin Anițoiu. Metalul Reșița a înscris golul victoriei în minutul 89, prin căpitanul din ediția trecută de campionat, Bebe Vasile, care a șutat la colțul lung al porții lui Popescu, după o pătrundere impetuoasă în careu.

„Am avut și noroc, de ce să nu spun asta. Zimmermann a prins o zi mare. La 1-0 pentru gazde, am riscat mai mult, ne-am descoperit și până la urmă e bine că am câștigat. Băieții au dat dovadă de caracter, sunt mulțumit că au luptat până la final. Le-am spus la pauză că o să câștigăm, să aibă încredere în ei. Au crezut în ei și e bine că am câștigat, cu noroc, dar asta e, mai trebuie să ai și noroc. Era important să câștigăm primul meci, pentru încredere, moralul băieților. A fost un meci greu la Câmpina, cu o echipă bună, care cred că o să aibă un cuvânt important de spus în acest campionat. Nu cred că o să câștige multe echipe aici și nici când vor juca acasă cu ea.” – Daniel Oprița, antrenor Metalul Reșița.

În etapa viitoare, Metalul Reșița va juca sâmbătă, 6 septembrie, în Valea Domanului, cu nou-promovata Șoimii Pâncota, la care evoluează atacantul Marius Staicu.

Sursa: Arena bănățeană
Foto: Sport Câmpina

Marius ANGHEL 01 Sep. 2014, 20:11 Campionat
Pe aceeași temă