Olimpia n-a avut nici ea milă de „șoimi”! Andone: „Mi-am dat seama cu adevărat pe cine mă pot baza”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 28 Aug. 2016, 11:07 Actualizat: 28 Aug. 2016, 11:08 Campionat
Olimpia n-a avut nici ea milă de „șoimi”!  Andone: „Mi-am dat seama cu adevărat pe cine mă pot baza”

Olimpia Satu Mare e cea de-a patra echipă din noul sezon al Ligii 2 care reușește să facă golaveraj împotriva grupării arădene Șoimii Pâncota. Jucătorii lui Bogdan Andone s-au impus sâmbătă, la Șiria, în etapa a 4-a, cu 9-0, ridicându-și astfel golaverajul la general la 15-2. Balul a fost deschis de autogolul lui Alexandru Copilescu (11), ca apoi Vasile Pop (14 – penalty, 37, 66 – penalty, 78), Silviu Pană (23, 76), Bogdan Faur (31) și Dumitru Muntean (33) să puncteze pentru o victorie facilă a Olimpiei.

Cu toate să Șoimii a fost preluată în această săptămână de italianul Angelo Massone, lotul echipei nu a suferit schimbări majore până la întâlnirea cu Olimpia. Echipa sătmăreană e posibil ultima care va mai reuși o victorie așa de mare în fața Pâncotei, după ce până acum CS Afumați (16-0), Sepsi OSK (7-0) și Juventus (18-0) au mai punctat fără milă în poarta arădenilor.

„M-a interesat să joace cât mai mulți jucători, să fie un antrenament bun. Din păcate, eu mi-aș fi dorit să fie un meci cu o intensitate mult mai mare, să dăm peste o echipă de seniori, mai bună, aveam nevoie de un meci bun. De aceea am făcut schimbările toate la pauză, ca să le dau cât mai multe minute fiecăruia să joace. Dacă puteam să fac zece schimbări, zece aș fi făcut. În mare parte sunt mulțumit, sunt nemulțumit de doi – trei jucători care nu au respectat ce le-am tot spus de când am venit la echipă. A fost o săptămână dificilă pentru ei pentru că am jucat mult fizic, s-a și văzut asta în ritmul lor de joc, dar v-am spus, a fost un antrenament cu lucruri bune și mai puțin bune din care am învățat și mi-am dat seama cu adevărat pe cine mă pot baza. Nu ne dorim promovarea din primul an, vedem cum decurg lucrurile în viitor. Avem nevoie de jucători cu valoare, doi trei care să poată face diferența. Am încercat să aduc doi – trei jucători, dar deocamdată condițiile financiare pe care le oferim nu sunt satisfăcătoare pentru asemenea jucători”, a declarat, pentru Sport Arad, la finalul meciului, Bogdan Andone, antrenorul celor de la Satu Mare.

Cu victoria de la Șiria, Olimpia a acumulat 7 puncte în clasamentul Ligii 2 și a urcat pe locul 6, la egalitate cu alte patru echipe.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 28 Aug. 2016, 11:07 Actualizat: 28 Aug. 2016, 11:08 Campionat
Pe aceeași temă